2777
2789
عنوان

راسته میگن موز برای کرونای ها بده؟

4811 بازدید | 28 پست

سلام من و شوهرم کرونا داریم و درمورد تغذیه بعضی ها میگن موز خوبه بعضیا میگن بد،نمیدونم چیکار کنم شوهرمم کلی موز گرفته،زنگ زدم ۴۰۳۰گفتن شایعه اس،ولی بعضی جاها خوندم خوب نیس حالا نمیدونم چیکار کنیم😕کسی میدونه؟؟راجب گلاب چی  اینکه میگن خوبه؟

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ایشالا بهتربشین، شوهرت میره بیرون خرید؟؟؟؟؟ لطفا نرین شما ناقلین، بگین کسی براتون خرید کنه وگرنه توهمون میوه فروشی کلی مبتلا خواهیم داشت😔

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ان شاء الله زود خوب بشید  موز برای تب بده

ممنون انشاءالله، تب نداریم ،یعنی ناقل بدون علامتیم،برامون دعا کنید بعدا علائم نشون نده ،موز پس میشه بخوریم؟

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ایشالا بهتربشین، شوهرت میره بیرون خرید؟؟؟؟؟ لطفا نرین شما ناقلین، بگین کسی براتون خرید کنه وگرنه توه ...

نه فقط یبار رفتیم از دور سفارشامونو دادیم خریدیم اومدیم،با دوتا ماسک و دستکش و الکل ،به هیچ عنوان نزدیک کسی نشدیم 

ممنون انشاءالله، تب نداریم ،یعنی ناقل بدون علامتیم،برامون دعا کنید بعدا علائم نشون نده ،موز پس میشه ...

حواست باشه تب بود دیگه نخورید 

الان به دلم اومد که ان شالله این کرونا بدنتون رو یه ری ست عالی میکنه و توی چند ماه آینده هم سالم سالم خواهید بود هم منتظر به دنیا اومدن نی نی ان شالله

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیزم منم کرونا دارم ولی الان دیگه خدا را شکر بهترم ولی نمیدونم چقدر باید جایی نرم الان نزدیک 20 روزه 

عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
عزیزم منم کرونا دارم ولی الان دیگه خدا را شکر بهترم ولی نمیدونم چقدر باید جایی نرم الان نزدیک 20 روز ...

خداروشکر گروه خونیتون چیه؟؟ چیکارکردی بهترشدی؟ بستری شدی؟ 

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥
حواست باشه تب بود دیگه نخورید  الان به دلم اومد که ان شالله این کرونا بدنتون رو یه ری ست عالی ...

انشاءالله مرسی عزیزم از دعا ی خوبت حالم خیلی خوب کردی،انشاءالله به هرچی میخوای برسی 

عزیزم منم کرونا دارم ولی الان دیگه خدا را شکر بهترم ولی نمیدونم چقدر باید جایی نرم الان نزدیک 20 روز ...

خداروشکر انشاءالله زودتر خوب خوب شی،فک کنم تا ۲۱ روز،ولی احتیاطا یک ماه ماسک بزن خونه کسی هم میری 

سلام ان شاء الله زود خوب بشید  موز برای تب بده

سلام اوپرا جان خوبی؟ از کامنتات همیشه انرژی مثبت میگیرم دارم بدترین روزایه عمرمو سپری میکنم درست یک روز قبل از زایمانم مامانم سکته مغزی کرد دگ با حال خراب صبش بستری شدم زایمان کردم😓 ۶ روز بستری موند اوردیم خونه جلسات فیزیوتراپیو شروع کردیم سمت چپ مامانم کاملا لمسه اما صورتش هوشیاریش تکملش شکره خدا خوبه، خیلی سخته مامانمو اینجوری میبینم لباساشو حاضر کرده بود بیاد بریم بیمارستان همراهم باشه اما هنوز اصن نتونسه نوزادمو بغل کنه کارم گریه اس فقط بنظرت با فیزیوتراپی لمس بودنش خوب میشه؟

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
حواست باشه تب بود دیگه نخورید  الان به دلم اومد که ان شالله این کرونا بدنتون رو یه ری ست عالی ...

چرا موز برای تب خوب نیست؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام اوپرا جان خوبی؟ از کامنتات همیشه انرژی مثبت میگیرم دارم بدترین روزایه عمرمو سپری میکنم درست یک ...

خدا شفا بده مادرتو حالش خوب بشه به زودی انشاءالله منکه دلم خیلی روشنه حالش خوب میشه نگران نباش،قرآن بخون براش منم یه آیت الکرسی میخونم

سلام اوپرا جان خوبی؟ از کامنتات همیشه انرژی مثبت میگیرم دارم بدترین روزایه عمرمو سپری میکنم درست یک ...

سلام عزیزم

مامان شدنت مبارک 

ان شاء الله یه عمر پر برکت و شاد و سلامت در انتظار خودت و عزیزانت باشه

گلم

مادرتون حتما بهتر میشن ان شاء الله 

به این فکر کن که می‌شد الان نباشن

خون ما از هیچ آدم دیگه ای رنگین تر نیست و حداقل توی این چند وقته زیاد دیده ایم مرگ چه ساده است

از کنار مامانت بودن کیییییف کن و با هر بهبود کوچک ذوق کن

روزهای خیلی شاد و روشن منتظرت هست

مامانت شاید مثل قبل نشن 

ولی مثل قبل مامان خودت هستند و با هم لذت نوه ی شیرین رو میبرید ان شاء الله 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی