2777
2789
عنوان

راسته میگن موز برای کرونای ها بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4811 بازدید | 28 پست
خداروشکر انشاءالله زودتر خوب خوب شی،فک کنم تا ۲۱ روز،ولی احتیاطا یک ماه ماسک بزن خونه کسی هم میری&nb ...

نه اصلا جایی نمیرم دوتاهم بچه دارم 

عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
مانع پایین اومدن تب میشه

ممنون.

نمیدونی از طریق چه مکانیزمی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شفا بده مادرتو حالش خوب بشه به زودی انشاءالله منکه دلم خیلی روشنه حالش خوب میشه نگران نباش،قرآن ...

ممنونم ازت دوستم خیلی سختمه فردای زایمانم برگشتم خونه مامانم با این وضعم ، میبینم ک برا حتی آب خوردن احتیاج ب کمک داره جیگرم آتیش میگیره این ۹ ماه بارداریم انقد بهم میرسید میگف تو فقط استراحت کن اون وقت ی روز قبل زایمانم اینجوری شد😓 خیلی نذرا دارم انشالله ادا میکنم شماهم دعا کن بالاخره هردلی پیش خدا ی منزلتی داره 

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
سلام عزیزم مامان شدنت مبارک  ان شاء الله یه عمر پر برکت و شاد و سلامت در انتظار خودت و عزیزان ...

ممنونم ازت ❤انشالله، کلن خانوادم پریشون شدن بابام خواهربرادرام ، دگ امید اولم خداست ک مامانمو خوب کنه ۵۰ سالشه 😓 فقط بتونه رو پاش وایسه الهی ، بابام خیلی بی قراری میکنه روحیه دلداری دادن بهشو ندارم از طرفی شوهرم میگه نمون اینجا داری افسرده میشی اما چیکار کنم دلم آروم نمیشه میخام اینجا بمونم هرچند سخته تو این وضع ببینمش ، ممنونم از دعاهای قشنگت ❤

ممنونم ازت ❤انشالله، کلن خانوادم پریشون شدن بابام خواهربرادرام ، دگ امید اولم خداست ک مامانمو خوب کن ...

خوشگلم رو پا وایستادن چیه

سر دوماه ان شاء الله بهبودی خیلی خیلی زیاد خواهند داشت 

بدن انسان معجزه است

فقط روحیه خوب شرط هست

و الحمدلله شما یه انگیزه قوی برای بهبود براشون به دنیا آورده ای 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ممنونم ازت دوستم خیلی سختمه فردای زایمانم برگشتم خونه مامانم با این وضعم ، میبینم ک برا حتی آب خوردن ...

حتمااااااا دعا میکنم ،خداروشکر که پیشتونه،فقط به این فکر کن،انشاءالله زودتر حالشان خوب میشه توکلت به خدا باشه

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
راستش نه مامانم پزشک هستند بچه بودیم تب میکردیم موز و شیر بهمون نمیدادن

خدا مادر رو حفظ کنند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
واقن؟ لمس بود مادرشوهرتون؟  چقد زمان برد

بله لمس بودن البته ایشون سکتش خیلی شدید بود تقریبا 70 درصد نیمکره مغزشو از بین برده بود ولی تا حدود 1 سال تونست با عصا خودش راه بره

بله لمس بودن البته ایشون سکتش خیلی شدید بود تقریبا 70 درصد نیمکره مغزشو از بین برده بود ولی تا حدود ...

خداروشکر انشالله مامان منم خوب بشه ممنونم

خداروشکر انشالله مامان منم خوب بشه ممنونم

حتما خوب میشه عزیزم نگران نباش.روزای اول خیلی سختی داره. تا میتونید بهش غذاهای مقوی بدید بلدرچين و گوشت تو شیشه و اینجور چیزا. روحیه هم داشته باشید پیششک حتما