2821
2789
عنوان

علایم خارج رحمی؟

579 بازدید | 58 پست

سلام من هفته پیشه بتام ۵۵بود بعد ۴۸ساعت ۲۰۸شد بعد ۷روز ۱۶۰۰شد ولی من تخمدان چپم دردش در حد ۲دقیقه میگیره ول میکنه بعدش لکه قهوه ای دارم ک با شیاف قطع میشه...دور نافم سوزش دارم ران پامم تیر میکشه خیلی میترسم

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطور   رفتی سونو هفته سوم که هنوز مشخص نیس بارداری،پری که عقب میفته تازه میشه ۴ هفته

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

اگه درد شدید داری و خونریزی حتما برو دکتر سونو بشی جای جنین مشخص میشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
چطور   رفتی سونو هفته سوم که هنوز مشخص نیس بارداری،پری که عقب میفته تازه میشه ۴ هفته

اخه من ۱۸ خرداد اولین رابطم بود قبلشم پریود بودم

اگه درد شدید داری و خونریزی حتما برو دکتر سونو بشی جای جنین مشخص میشه

درد ندارم لکه در حد لوبیا دارم اونم با شیاف قطع شده

درد ندارم لکه در حد لوبیا دارم اونم با شیاف قطع شده

نترس خارج رحمی نیست،چون اون درد شدیده و خونریزی مثل پریودی،استرس نداشته باش استراحت کن و مایعات زیاد مصرف کن  فردا برو دکتر

اگر دکتر بت شیاف داده استفاده کن ،استراحت و مایعات فراوون یادت نره،از گوشی و وای فای و اینام دوری کن ان شاالله بارداریت خوب باشه،لکه بینی و درد طبیعیه خیلیا دارن اوایل بارداری

اگر دکتر بت شیاف داده استفاده کن ،استراحت و مایعات فراوون یادت نره،از گوشی و وای فای و اینام دوری کن ...

مرسی عزیزم خیلی طعنه شنیدم همه فک میکردن ک من نازام ولی خداروشکر خدا زود بهم داد الانم استرس دارم 

مرسی عزیزم خیلی طعنه شنیدم همه فک میکردن ک من نازام ولی خداروشکر خدا زود بهم داد الانم استرس دارم&nb ...

استرس الان برات سمه ،بسپر بخدا ان شاالله خودش کمکت میکنه،برا خودت و نی نی ایت الکرسی و قل هوالله بخون فوت کن