2777
2789
من نیستم😅 ولی جدا از شوخی عزیزم مشکل از پوست تو نیست مشکل از کرم هست یعنی بعضی کرما این مدلین ب ...

اصلا آرایش نمیکنم دوساله فقط ضد آفتاب 

ولی پوستم چربه و تیره شده بدنم سفید صورتم سبزه😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا آرایش نمیکنم دوساله فقط ضد آفتاب  ولی پوستم چربه و تیره شده بدنم سفید صورتم سبزه😢

مشکل سودا نداری؟ 

دستتم تیره شده و پات؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

ضد آفتاب سان سنس عالیه قشنگ رو پوست میشینه استرالیایی هس دکتر پوست بهم معرفی کرده تقریبا دو سال ونیم میزنم آخرین بار چن ماه پیش خریدم120 اکتی پور خوبه 150 ولی شما که مثل قبلنای من چربه صورتت ضد آفتاب بهتره بیشتر بزنی کرم پودر کمتر

والا من دوساله همین کارو کردم. ولی پوستم تیره شده خیلی

نمیدونم چی بگم  . پیش ی دکتر پوست برو عزیزم. ولی من ک ب محض اینکه کرم پودرو پنکک و حذف کردم خیلی حال پوستم بهتر شد.  

نمیدونم چی بگم  . پیش ی دکتر پوست برو عزیزم. ولی من ک ب محض اینکه کرم پودرو پنکک و حذف کردم خیل ...

مگه کم رفتم فایده نداره فقط لایه بردار داد پوستم نازک شده. سریع لک میزنه و سیاه میشا

الاهی چ پوست حساسی. شایدم مشکل از درونه. شاید کم خونی داری یا صفرا سودا داری . 

کم خونی که نه. ولی یه چیزای به سودایی میزنه. مثلا کابوس زیاد میبینم. خیالات زیاد دارم. موهام زود سفید شده. کلا داغونم😀

اگه پوستت چربه باید ضد افتابی بگیری که سبک باشه مثلا الارو من قبل از سان سنس میزدم خودش باعث چربی میشد و منافذم باز بود ولی الان واقعا سان سنس سبکه پوستمم لطیف تر شده