2777
2789
عنوان

دل درد در هفته ۳۳

297 بازدید | 7 پست

خانما توروخدا خیلی نگرانم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه هفته ۳۳ هستم دلم حالت پریود درد داره خیلی شدید نیست ولی درد دارم.زایمان اولم ۳۶ هفته کیسه آبم باز شد امکان داره اینم نشونه زایمان زود رس باشه.میخواد برم بیمارستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۱ هفته هستم اتفاقا از دکتر پرسیدم گفت اگر زیاد نیست به خاطر رباط زیر دل و... هست که با بزرگ شدن بچه دارن جا باز میکنند حتی درد لگن هم اگر شدیدنباشه موردی نداره

البته من سونو دادم رحمم فانلینگ شده بالاش هم بازه تورو خدا دعا کنید زایمان زودرس نداشته باشم  

سلام بچه ها این یه برنامست که همه مامانای همسن بچه هاتون عضوشن ومیتونین باهاشون تبادل نظر کنینو سوال بپرسینو...

من دارم خیلی خوبه مخصوص باردارا وبچه داراست

از روی لینک میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5dc7790f7a4bf