2777
2789
عنوان

کثیف ترین و شلخته ترین خونه ای دیدین برای کی بوده؟؟چطوری بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 8095 بازدید | 154 پست

زنداییم ، تو اتاق همه کارتونا رو هم موکت پرمو کهنه بچه رو میز ارایش حمومو و توالت هرجور که مستاجر قبلی گذاشته رفته همونجور ، لیوانا کثیف انگار تو اثاث کشین یعنی فرششو جمع میکرد میشد بار وانت کرد همه چیو تازه اداعای وسواسشم میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جاها رفتم ن سلیقه داشتن ن نظافت 

خیلی جاها رفتم تمیز بودن اما بی سلیقه

خیلی جاهام رفتم هم منظم هم با سلیقه 😇😍

. . . . . اسم ببرم شما ک نمیشناسین فقط سعی کنیم هممون نظم و سلیقه در چیدمان رو باهم داشته باشیم 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

من خوشم نمياد جايي جار بزنم ولي اينجا مجازيه

يبار مجرد ك بودم همسايه مامانم كليدو داد ب مامانم رفت مسافرت ك مامانم ب گلا اب بده

باااورتون نميشه پوست و اسغال ميوه و ...هرررچي خورده بودن رو فرشا بود

سينك كپك زده بود🤢توش پر اشغال و اشغال چايي مال ده سال بود

زير ظرفشوييشون ابش ريخته بود رو موكت اشپزخونه بو گرفته بود و ..پررراز اشغاال و ...اصلا فااجعه

براشون عادي بوده🤢🤮😱😱ما ك خيلي تميزيم اصلا باورمون نميشد

خونه یکی از فامیلامون ۴تادخترداره فکرمیکنه تنها هنر دختراش زودشوهرکردنه اما توخونش نمیتونی قدم بزاری بس کثیف و بی نظم دختراشو توسن ۱۴و ۱۳شوهر داد الان هیچی از زندگیشون نمیدونن اون دوتاکوچیکترو هم که الان شدن ۱۷و۱۵نامزد هستن اما هیچ چیزی از تمیز کردن خونه نمیدونن

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

اولیش فکر میکردم خونه داییم ولی بعدش که عروس اوردیم خونه داداشام. اصلا دلم نمیخواد اونجا چیزی بخورم یکیشون که بعد شش سال تازه برا اولین بار بالشتاش شست و اون یکیم بچه اش اصلا پوشک نمیکنه همه جا خونش بچه خرابکاری کرده و اصلا عین خیالش نیست