2777
2789

بیاین بگین عاشقانه که منجر به ازدواج شده😍طنز 😂خواستگاری که باعث شده 😐 بشین و ... بیاین بگیم...

متاهل ها هم بگین همسرتون چند بار ازتون خواستگاری کرد و چجوری😍🙈

🙏🏻اگه میشه لطفا فقط انرژی مثبت🙏🏻

خودم هم میگم😅

لطفا اکانت پاک شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این از ماجرا های ما:

اولین بار که یه نامه چند صفحه ای برام نوشته بود ولی تو اون کلی از خودش قبل آشنایی با من و بعدش گفته بود و از اهدافش و اینکه میگفت حس خیلی متفاوتی نسبت بهت دارم و من تاحالا همچین احساسی نداشتم یروز که نمیومدی دانشگاه انگار یه چیزی کم بود و با همه فرق داری لوس نیستی پای اعتقاداتت هستی دنبال روابط بی نتیجه  نیستی و...🙈🙈 خلاصه تهش خواستگاری کرده بود نوشته بود با من ازدواج میکنی اونم به ۴ تا زبان مختلف که بلدیم(طفلی فارسی هم با یه خط اول دبستانی نوشته بود😂😂) منم بهش گفتم : نه (که اگه تاپیک اولم رو بخونیم متوجه میشین چرا😅)
دفعه دوم رو تخت بیمارستان بود رفتم به سرمش سر بزنم که فقط یه جمله گفت تو رو از خدا خواستم بهم بده بازم فکرات رو بکن😭😍
دفعه سوم هم بعد فکر های من و تصمیپات قطعیم بود تو آسانسور گذاشت در باز بشه و گفت من هنوز پای حرفم هستم منم دیگه خیلی زیر زیرکی جواب مثبت رو دادم و رفتم بیرون و همسرم رو در این حال 😍😯😅

تنها گذاشتم😁

لطفا اکانت پاک شود

ما دوست بودیم رفتیم اتاق همو بغل کردیم تو خواستگاری 

یهو مامانم میوه آورد برامون مارو دید 

هنوز که دو سال گذشته میگه بی حیا بازی دراوردی 

هشدار که آرامش ما را نخراشی 💀🙂

ما فامیلیم اومدن خواستگاری شوهرم کلی تیپ زده بود بابام پاشد برا همشون شلوتر راحتی اورد برا شوهرمم اورد به زور شلوارشون عوض کرن دیگه تا اخر خواستگاری با شلوار راحتی تو خونه بود😂😂😂😂😂

خودم‌ دست به کار شدم گفتم دوست دارم لعنتی 

اینجوری شد😯

بعدم اومد خواستگاری 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من بعد ازدواجم دو تا خواستگار داشتم😂😂😂

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...

مادوست بودیم باهم روزخواستگاری حواسش نبو جلوهمه دستشواوردجلودست بده من یهو پووف خندیدم همه به ماچشم غره رفتن😐😂

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

ی خاستگار داشتم فککنم زیر مژه های پایینش مداد مشکی کشیده بود 

شایدم از مال خودش بود ولی فککنم مداد کشیده بود😒😒

همسر خودمم ی بار خونوادش اینا اومدن دیدن من..بعدش ی بارم خاستگاری اومدن البته خیلی علافشون کردیم😑

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ما دوست بودیم رفتیم اتاق همو بغل کردیم تو خواستگاری  یهو مامانم میوه آورد برامون مارو دید  ...

ازدواج کردین؟

با اینکه خیییلی تو این زمینه با من متفاوتین😬

ولی امیدوارم خوشبخت بشین و زندگیتون پر برکت و پر از عشق باشه ان شاء الله 😊😊

لطفا اکانت پاک شود

وایییی استرسم گرفت

عشقم اولین نفر که قراره بیاد خواستگاریم

اصلا نمیدونم چه جوری پیش خواهد رفت😄

ذوقم براش دارم😍

استرسم دارم😢

هرموقع قرار بود بیاد بهتون میگم😊

دعا کنید مقدماتش فراهم بشه زودی بیاد و خانوادم اکی بدن💖

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا