2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینوایان رو خیلییی دوس

ملت عشق

بیشعوری

سینوهه عالیه

خودت باش دختر

لطفا برای آرامشم دعا کنید🌹                                                به یک پرستار بچه جهت آرام کردن کودک درونمان نیازمندیم:))❤💙❤...شده دلتنگ کسی باشی و از شدت حزن" وحشی و هار شوی پاچه بگیری همه را"؟      

بینوایان والا خیلی طولانیه کجاشو بگم در کل یه رمان قهرمانانه می باشد..بسیار هم معروف و پرفروش🙂

سینوهه در مورد پزشک مخصوص فرعون مصر و معشوقه اون..در کل یه رمان اجتماعی..تاریخیه..اینم خیلییی معروفه..واقعا خوندنشون حس خوبی میده..بازم عزیزم به سلیقه خودت بر میگرده که به موضوعاتی علاقه داشته باشی

لطفا برای آرامشم دعا کنید🌹                                                به یک پرستار بچه جهت آرام کردن کودک درونمان نیازمندیم:))❤💙❤...شده دلتنگ کسی باشی و از شدت حزن" وحشی و هار شوی پاچه بگیری همه را"؟      
خب دوسش نداری چرا تا اخرش میخونی برو صفحه اخر ببینو تامام 😂

خودم قبول دارم اخلاقم تو این مورد بده، اگه ده صفحه اول کتاب، ولش کردم دیگه مهم نیست، ولی از ده صفحه بیشتر خونده باشم و نصفه رها کنم دیوونه میشم😂

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...