2777
2789

سلام مهربونا،من از دیشب آبریزش بینی شدید دارم خیلی شدید.و جز این هیییچ علائمی ندارم.اما خب چون شغلم تو محیط بسته هست نگرانم نکنه کرونا باشه. بنظر شما ممکن؟

خدایا مرسی  
احتمالش هست اخه جدیدا گفتن که یکی از علایمش ابریزش بینی هم هست.اگرم باشه خفیفه دیگه نترس.مایعات گرم ...

یعنی کسی که آبریزش بینی داره خفیف گرفته یا ممکن بدتر بشم؟

خدایا مرسی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند مورد شنیدیم آبریزش بینی داشتن خفیف گرفتن  وبعد دوسه روز بویایی وچشایی را از دست دادند

اگر دخترم از من بگیره خفیف هست؟حتی شاید مجبور بشم سره کار نرم.بالاخره احتیاط واجبه

خدایا مرسی  

بچه ها که دیگه خیلی خفیف میگیرن شاید تب کنن یه شب اینا ولی خب شما حواستون باشه تو صورتش حرف و اینا نزنید دستاتونم بشورید.شما هم فردا پس فردا اگه حس بویایی چشایی تون رفت یعنی کروناست.

بچه ها که دیگه خیلی خفیف میگیرن شاید تب کنن یه شب اینا ولی خب شما حواستون باشه تو صورتش حرف و اینا ن ...

فقط نگران همکارامم هستم.که خدایی نکرده اگر کرونا هست  اونا از من نگیرن و شدید باشه

خدایا مرسی  
و بقیه چی؟مثلا همکارام؟ببینم اگر امکانش هست اونا شدید بگیرن کلا دو هفته مرخصی بگیرم

او دوستم که اینجوری گرفته بود خونوادشم مثل هم خفیف گرفته بودند،فکر کنم اگه از یه نفر بگیرند مثل همدیگه میگرن

میگیرند حداقل از اونهایی که دیدم وشنیدم اینجوری بوده