2777
2789

من همیشه میگم باید اسم اورد که خوب از بد معلوم شه بعضیا پول ناخق نخورن ، من خودم رفتم پیش شیما فشارکی ، نمیگم بد بود ولی خیلی بدیا داشت ، اولیش اینکه ۴۰ نفر میذاره توی یه کلاس ، و خب برای بچه های صفرتا صد خیلی سخته که تکنیک ها رو متوجه شن ، بعدم ۱۰ نفر روی یه مدل کار عملی میکنن اینطوری نهایتا نفری یه لایه میزنیم ، منی که صفرم چطوری این مدلی حرفه ای شم !!! و از همه بدتر مکانش که زیرزمین _۱۸۰ بود و تهویه هوا انقدر بد بود که هر باری میرفتم بیرون نفس میگرفتم ، ولی کلاس نازنین معیری و آزاده آزادمهر رفتم خیلی عالی بود ، کلاس نهایتا ۸ نفر بودن ، صفر تا صدشو خودت بالا سر مدل انجام‌ میدادی . من باهاشون شروع بکار کردم ، بدی کلاس ازادمهر این بود  یکماه بعد ثبت نام شروع شد ، ولی خب وقتی شروع میشه دیگه صادقانه اموزش میده و بهت انگیزه میده و بعدشم که کلاسم تموم شد گذاشت مشتریامو ببرم سالن خودش براشون کار انجام بدم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.