2777
2789
عنوان

به کجا چنین شتابان کمی اهسته تر

104 بازدید | 11 پست

به نام خدایی که ادب را دوست   دارد   

سلام میکنم به شما ی کاربران عزیز   

قصد جسارت و بی ادبی نسبت به هیچ کسیو ندارم   اما این حرفا رو دلم سنگینی میکنه باور کنید قلبم به درد میاد وقتی میبینم ادما دهنشون رو باز میکنن بی توجه به اینکه حرفی که میخوان بزنن دیگری رو ازرده میکنه یا خیر     حرفشون به زبون میارن 

قلبم به درد میاد وقتی میبینم  خشم در پست ها موج میزنه 

افسوس میخورم وقتی میبینم      خیلی از ماها نمیتونیم به خودمون بقبولونیم که دیگران اگر عقیده شون با متفاوته   فقط و فقط از پنجره نگاه ما به موضوعات نگاه نمیکنن   فقط و فقط اختلاف نظر داریم   همین    

اما جای اینکه اینو بپذیریم و بهش عمل کنیم 

یه عده حتی وقتی میبینن نظر دیگران کمترین تفاوتی به نظر و عقیده خودشون داره    شروع میکنن به بی احترامی    چه حرفایی که به زبون میان و چ حرمت ها ک شکسته نمیشن 

تاپیک رو قفل نزدم چون احترام به شما که اگر سخنی بود بیان کنید و با کمال میل پذیرا هستم 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

میخواستم بگم    چقدر خوب میشه ما حتی با اون کسی که بهمون بی احترامی میکنه عذر خواهی یا حتی فحاشی میکنه   مودبانه صحبت کنیم  

انسانیتمون رو حفظ کنیم   نزاکتمون رو افزایش بدیم   تا اون ادم با دیدن رفتار ما  پشیمون بشه      باور کنید حتی اگه در شاهر خلاف این قضیه رو وانمود کنن اما در خلوت ذهنی خودشون مسلما به این ندامت میرسن 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

👌👌👌👌👌

متاسفانه بعضیا علاوه بر دنیا واقعی 

عقده هاشونو با خودشون تو مجازی هم میارن 

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

اینجا که هیچوقت بحث به درستی پیش نمیره مخصوصا در زمینه اعتقادی

بلدن بگن تو سلیقه ی من نیست ولی نمیدونن اعتقادات آدمام متفاوته

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بعضی وقتا با خودم میگم مسایل اقتصادی و مادی باعث این همه خشم و خشونت و عصابیت بین ما ادما میشه    

درسته این عامل بزرگی هست که صد در صد اثر گذار هست  در روان ما    

اما توجیه گستاخی به دیگران نمیشه   توجیه بی حرمتی به ساحت هموطنمون نمیشه    توجیه .............

با تمام وجودم درک کردم و میدونم که ادمها متفاوتن      حتی درجه تفاوت ها هم متفاوته     

در اینجا زمان زیادی نیست که عضو شدم    اما بارها و بارها دیدم چطور با کلمات  با جملات   قصد ازردن همدیگر رو داشتن 

به خاطر چی     فقط و فقط اینکه یک اصل رو نپذیرفتن اونم تفاوت ما ادم هاست

ما به ادمها که نگاه کنیم در ابتدا سر در گم میشیم   که چقدر تفاوت داریم    اما با وجود این دیدن با ز هم به خودمون اجازه میدیم پرخاش کنیم چرا چون دیگری ان چیزی را که من دوست می دارم دو.ست ندارد

نمیدونم چند فرد عزیز این تاپیک رو میخونن حتی نمیدونم یا یه تلنگر حسابش میکنن تا به خودشون بیان و به ذات پاک خودشون پی ببرن  یا نه 

نمیدونم این پست ها رو میخونن میگن خدا پدرتو بیامرزه یا....... 

اما یه چیز رو خیلی خوب میدونم        

اونم اینه که 

هیچ انسانی دوست داشتنی تر از یک انسان مودب نیست 

ادب فقط در سخن نیست    اما ای کاش لا اقل  به همین ادب در سخن پایبند بودیم 

اگر دیگری به ما تو گفت   ما در جوابش او را شما خطاب کنیم         

هرچقدر که دیگری سعی در تحقیر و کوچک شمردن ما دارد     ما  احترام را فراموش نکنیم 

امروزه بارها و بارها شنیدیم که میگن با هرکی مثل خودش باید برخورد کرد    

یه سوال دارم  اگه دیگری به ما بد کرد ما هم بد کنیم ؟         یا به قول شاعر اگر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟

ای کاش این جمله اونقدر که در اذهان پررنگ شده برای تلافی بد ی ها    به اندازه ی یک چهارم اون   مهم شمرده بشه برای تلافی کردن خوبی ها 

خیلی جالبه من غصه اونایی رو دارم که دارن با بی حرمتی به هم نوعان خودشون   روح خودشون رو ازرده  و دلشون رو سیاه میکنن 

اما فقط خودم مینویسم و خودم میخونم     

من دلخور از این نیستم که کسی در این تاپیک انلاین نیست    و پستی نمیذاره   

دلخورم از این که این ادمایی که وصف میکنم تا کجا میخوان پیش برن 

فقط میتونم بگم خدا عاقبتتون رو به خیر کنه 

هبه قول اون معصوم عزیزی که فرمود ند

هر ظرفی با قرار دادن هر چیز در ان پر میشود جز ادب 

هر چیزی هنگاهی که زیاد شود ارزان میشود جز ادب 

بعضی از ادما مثل لقمان حکیم هستن   از بی ادبی دیگران جهت ادب خودشون استفاده میکنن بعضی هم  بی ادبی دیگران رو مثل خجری تو قلب خودشون فرو میبرن و به وسیله اون یه حرف بدتر به زبون میارن  به گمان اینکه  دلشون اروم بشه و عذر خواهی میکنم  به قولی حال طرف رو بگیرن و روشو کم کنن 

دوستان عزیزان سروران  مگه مسابقه مچ اندازیه که قصد مچ گیری دارید ؟

مگه مسابقه کشتی که میخواین با حرفاتون پشت طرف مقابل رو به خاک بزنید؟

خدای متعال در ابتدا هیچ کس رو بد نیافرید   این خود ما هستیم که با انتخاب هامون خودمو رو بد میکنیم 

خدا شیطان رو از اول شیطان نیافرید    فرعون و نمرود  هارون وقارون رو هم در اول ادمای بدی نیافرید      همشون پاک بودن اما خودشون......

کاش روزی برسد که ما انسان ها به دور از نزاع وکشمکش و درگیری با هم تبادل نظر سازننده داشته باشیم و با کلاممان  قلب دیگری را به درد نیاوریم 

کاش تا ان روز پیمانه ی عمر من پر نشود  و باشم و ببینم و لبخند بزنم و خدا را شکر کنم 

حق نگهدارتون باشه    یاعلی