2777
2789

امیدوارم که این تاپیک برای همه مفید باشه میخوام اینجا همه از جمله خودم لوازم ارایشی یا بهداشتی که خریدن و استفاده کردن و راضی بودن مارک و قیمت و نوع پوست خودشون و...معرفی کنن تا لوازم خوبو بشناسیم😍و هم چیزای که راضی نبودن تا دیگه لوازم ارایشی بی کیفیت نخریم

لطفا ضد آفتاب رنگی خوب برای پوست چرب و مستعد جوش معرفی کنین و پماد یا محلولی که برای از بین بردن جوش و جای جوش استفاده کردین و موثر بوده

و برای جای جوش بازو که لک شده بهم راهکار بدین ممنون میشم امکان لیزر هم فعلا ندارم😧😧

من لوازم آرایشی هیچوقت استفاده نمیکنم فقط برای جشن و مجالس همیشه فقط یه برق لب میزنم میرم بیرون چون همه چیم خوبه

خب خوشگلا میخواستم بگم که من و دیگه یادتون بمونه من پاندای مهربونی هست⁦❤️⁩😁 اما از درون کونگ فوکاری بیش نیستم🙄😁

لایک لطفا:)) 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از کرم پودر کاپرا استفاده میکنم خیلی راضیم

براشم تو یکدست شدن تاثیر داره

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

من این رنگ مورو میخوام

ولی تاحالا موهامو رنگ نکردم و فک کنم جنس موهام ازوناست که رنگ نمیگیره اصلا، به نظرتون این دکلره میخاد رو موی مشکی؟؟

برم فروشگاه چی بگم این رنگو بهم بدن با اکسدان چند درصد؟؟؟؟

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
ضد افتاب درموبای حرف نداره    

بر پوست معمولی خوبه؟ 

یا بر چرب و..... 

من به پیج بهتون معرفی میکنم حرف نداره،

خودم رژ جادویی،صمغ عربی و روغن ارگان و لاک ناخن وریمل خریدم خیلی راضی بودم،خدا وکیلی برا من سودی نداره ولی چون این خانم به درآمد این کار نیاز داره و قیمت و کیفیتش حرف نداره معرفی میکنم.روغن خراطین و پودر عرق گیر ،قرص لاغری و شیاف ماریانا هم داره

یج اینستا:arayeshi_pransaa

ایدی تلگرام:@arayeshi_pransaa

من این رنگ مورو میخوام ولی تاحالا موهامو رنگ نکردم و فک کنم جنس موهام ازوناست که رنگ نمیگیره اصلا، ...

عزیزم همین عکسو به یه ارایشگر یا همون داروخانه نشون بده خودشون بهت دقیق میگن