helda مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1307 عنوان وای کی میره 132 بازدید | 11 پست کی میره خونه مادرشوهر اخه انقد سردن انگار یخ خواهرشوهرم نیس پدرشوهرم ومادرشوهرم و برادرشوهرم هستن وووووش بخدا حوصله ندارم اصلا هم نمیشه نرم خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏 1399/04/15 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آزیتاااااااااااااا۷۴ عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 10239 مردم خونه مادرشوهرشون نمیرن منم خونه مادرم راضی نیستم برم اونقدر که زبونشون تلخه قضاوتهای بیجا میکنن مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
helda مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1307 مردم خونه مادرشوهرشون نمیرن منم خونه مادرم راضی نیستم برم اونقدر که زبونشون تلخه قضاوتهای بیجا میکنن بخدا من حوصله رفتن اونجا رو ندارم تازه دیر به دیرم میرم خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
فرشته_سفید عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 16173 کرونا موجه ترین دلیل برای عدم معاشرت واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
helda مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1307 کرونا موجه ترین دلیل برای عدم معاشرت نمیشه شوهرم میگه باید بریم خیلی وقته ندیدیمشون خدایااا خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
فرشته_سفید عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 16173 نمیشه شوهرم میگه باید بریم خیلی وقته ندیدیمشون خدایااا خوب بگو برای پدرمادرت خیلی خطرناکه عجب ادمیه ها واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
آزیتاااااااااااااا۷۴ عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 10239 بخدا من حوصله رفتن اونجا رو ندارم تازه دیر به دیرم میرم منکه کرونا رو بهونه کردم از بهمن ماه نمیزم یه بار فروردین رفتم عیددیدنی با ماسک و دستکش سریع برگشتم مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
helda مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1307 خوب بگو برای پدرمادرت خیلی خطرناکه عجب ادمیه ها میگه از اول میگن کرونا هست چه دردسره من دارم دوست دارم الان اون موقع بود که اومده بودیم خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
helda مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1307 منکه کرونا رو بهونه کردم از بهمن ماه نمیزم یه بار فروردین رفتم عیددیدنی با ماسک و دستکش سریع برگشتم& ... ایول چه خوب خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
آزیتاااااااااااااا۷۴ عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 10239 ایول چه خوب بخدا مغزم آرومه تو این مدت که نرفتم و حرص نخوردم تونستم باردار بشم چون دکترم گفته بود حرص نمیذاره تو باردار بشی مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
helda مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1307 بخدا مغزم آرومه تو این مدت که نرفتم و حرص نخوردم تونستم باردار بشم چون دکترم گفته بود حرص نمیذاره تو ... بهترین کارو کردی چرا حرص میخوردی؟ خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
آزیتاااااااااااااا۷۴ عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 10239 بهترین کارو کردی چرا حرص میخوردی؟ حرفا و زخم زبونای مادرشوهرخواهرشوهر مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم