2777
2789

سلام بچه ها من با یکی دیدار اجباری داشتم که الان معلوم شده کرونا داشته

شما تو هفته ی چند بارداری کرونا گرفتید،علائمتون چی بود،دارو چی دادن بهتون،میترسم کمکم کنید بچه ها

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

مگه شما خدایی نکرده کرونا داری ؟

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی بارداری با کسی دیدار میکنی توروخدا خیلی مراقب خودت باش بخدا ۹ ماه تو خونه بمونی بهتره تا خدایی نکرده اتفاقی بیافته 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

علامت خاصی ندارم فقط دیروز دلپیچه داشتم

به خاطر بارداریمم که چند هفتست تهوع دارم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
مگه شما خدایی نکرده کرونا داری ؟

نه ولی میترسم چون برخورد داشتم باهاش

تا میتونین بیمارستان نرین....مایعات فراوون بخورین...میوه...اب میوه و‌‌‌.....اگ احساس سرماخوردگی دارین با قرص توخونه خودتونو درمون کنین...البته واسه باردارا نگفتن چون قرص نمتونن بخورن واسه همه گفتم...لطفا ماسک حتتتما استفاده کنین...شرایط واقعا ترسناک شده...

من تازه باردارشدم استرس کرونا داره نابودم میکنه

نگران نباش عزیزم همین جا کلی باردارگرفتن خوب شدن

چرا وقتی بارداری با کسی دیدار میکنی توروخدا خیلی مراقب خودت باش بخدا ۹ ماه تو خونه بمونی بهتره تا خد ...

من دیدار نکردم اون اومد خونم  

من هیچ جانمیرم خودم

خیلی رعایت میکنیم

عزیزم حتما ماسک و برای خودت جزو واجبات کن 

من دکتر اینا میرم یه ماسک ساده زیر میزنم یه n95 از روش

بدون ماسک با هیچکس روبه رو نشو 

من گاهی تو خونه هم مامانم میاد میزنم ماسکمو

💙 آریای من 💙
[QUOTE=144430676]خوب چرا.    

من ماه شش بارداری. بودم کرونا اومد ایران

اون سه ماه من مردم از. استرس هیچ جا نرفتم

و. هی میگفتم میدونستم باردار نمیشدم 

ولی شکرخدا. بخیر. گذشت الانم ک شیر میدم بازم استرس دارم 

من یکی از بستگان تو بارداری کرونا گرفت چند روز پیش امروز زایمان کرد

به سلامتی ان شاءالله علائمش چی بود؟

خداروشکرمن که فعلا علامتی ندارم