2777
2789
عنوان

یه مشورت، کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 47 پست
واقعا نمی تونم تصمیم بگیرم
در واقع خودمم نمی خوام اما یه گوشه دلم می گه تا کی می خوای انقد قانع باشی
حرصم از خودم در میاد مثل این پیرزنا همش طلا جمع می کنم
نمی دونم کارم درسته یا نه
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نگیر مطمین باش موقغیتهای زیادی تو زندگی پیش میاد برای فروختن این طلاها که اونوقت میگی کاش نفروخته بودمشون بی خیال گوشی همچین چیز مهمی هم نیست
کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
اگه وضع مالیتون خوبه برو بخر ، چرا به خودت زجر میدی مثل اقای اسکروچ! خوب ادم پول رو می خواد واسه رفاهش دیگه وگرنه خودش یه تیکه کاغذه ، اما ببین اگه راهی هست که تو طلات رو نفروشی و یه جور دیگه پولش رو جور کنی خوب بهتره
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
عزیزم حیفه این کارو نکن سعی کن از چیزهای دیگه مثل لباس خریدن مو رنگ کردن رستوران رفتن خرجهای اینطوریت بزنی گوشی بخری نه از طلا طلا سرمایست آدم سرمایشو کم نمیکنه که؟زیادش میکنه جای کادو تولد و.... همه رو جمع کن اونموقع بخر مثلا تاعید ماهانه پس انداز کن اونوقت گوشی بخر من خیلی آدمهای پ.لدارو دیدم پول پای گوشی نمیدن و گوشیشون لمسی نیست شما که لب تاپ داری من با اینکه گوشی دارم ولی همش با لب تاب میام نت
تو آخرین طبیبی که لحظه های آخر به داد من رسیدی....تو نوری از خدایی...
مثلا جاری من 2 تومن داد گوشی خرید حالا چند سال دیگه 2 تومنش پریده آدم وقتی اینجور چیزا رو میخره که به همه چیش بیاد من بودم جای این 2 تومن مثلا 2تا سکه میخریدم میزاشتم کنار و سعی میکردم با بالا و پایین کردن همین سکه یه مقدار پول جمع کنم و گوشی ارزونتری بخرم اما همین 2 تومن رو خرج زندگیم کنم مثلا بزارم بانک وام بگیرم یواش یواش قسطشو بدم و همین جور یه ذره یه ذره به سرمایم اضافه کنم البته هر کسی با توجه به بودجه اش باید خرج کنه دیگه.... به نظرم طلات رو نفروش حیفه روز مبادا طلا رو میتونی یه لحظه پولش کنی اما گوشی رو چی؟؟؟؟؟بازم خود دانی عزیزم
تو آخرین طبیبی که لحظه های آخر به داد من رسیدی....تو نوری از خدایی...
من الان میخوایم ماشین بخریم حیفم میاد طلامو بفروشم
میگم بزارم واسه آینده
روز مبادا ماشین مهم نیس
اونوقت واسه گوشی میخوای طلا بفروشی؟
حیفه گلم اخه گوشی هر روز مدل جدید میاد اونوقت گوشیت قدیمی میشه
من پارسال گوشی خریدم الان هیچ وسیله ایش پیدا نمیشه
حیه گوشی اصلا چیز مهمی نیس فاطمه جون
من سی گل سابقم.به علت جمع کردن مغازه تمامی اجناس با تخفیف ویژه عرضه میشه.زنانه دخترانه پسرانه و کلاه شال
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=675383&login_time=12/18/2013%2012:09:53%20PM
مرسی