2777
2789
عنوان

کاشکی به ما هم گفته بودن

511 بازدید | 65 پست

من دوتا دختر دارم.نازو مامانی.یکی پرشورو هیجان و بااخساس یکی خجالتی

میخام بدونم چکار کنم یخ دخترم بازبشه و بتونه با بقیه زود ارتباط برقرلر کنه.کلا چیا یاد دخترم بدم که در آینده نگه کاش اینو مامانم بهم گفته بود؟؟چجوری تربیتش کنم که هم کدبانو و خونه دار خوبی باشه هم آداب اجتماعی بلد باشه هم از همه مهمتر اعتماد به نفسش زیاد باشه و تو زندگی خوشحال باشه

بیایین از چیزهایی که بلدین بگین و چیزهایی که دوست داشتین بهتون یاد میدادن.

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دختر دارم لایکم کنین

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

بعضي ادما ذاتا درون گران اين يه ويژكي ذاتيه با سعي در تغييرش ازارش ميدي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

خداحفظشون كنه مث من و خواهرم 

من ب شدت خجالتي بودم ولي از سيزده سالگي ب اجبار از اين رو ب اون رو شدم 

خيلييي سوال پيچش كن ببين چه چيزاي تو بقيه دخترا ب چشمش مياد 

مثلا ورزش كردنشون لباس پوشيدنشون وسايلاي اتاقش 

ببين اين چيو ميبينه همونو يه مقدار تقويت كن احساس پايين بودن از درون نكنه بقيه اش خودش ب خواهرش نگاه ميكنه راه ميافته فقط چون مظلومه مث من خيلي حرفهارو نميزنه و تو دلش ميمونه

اول از همه یادش بده که ارزشمنده

خودشو دوست داشته باشه

به خودش احترام بذاره

از جنسیتش خوشحال باشه

ذوقش کن

ذوق موهاش

رنگ چشماش

ذوق صحبت کردنش

باهاش دوست باش

وقتی پی به ارزشمندی خودش ببره

بقیه اش حله