2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من مرداد ۹۳ هستش ،باید بره اول ابتدایی امسال نمیزارم بره ،

حرف دیر دکتر شدن نیست.بچه باید تو سن مناسب آموزشس شروع بشه.والا بعدا وقتی می بینه از بقزه بزرگتره و دیر رفته مدرسه سرخورده و واخورده می شه

چیز زیادی یاد نمیدن داداشم هیچی یاد نگرفت فقط داستان 

بزار سال دیگه اول

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
حرف دیر دکتر شدن نیست.بچه باید تو سن مناسب آموزشس شروع بشه.والا بعدا وقتی می بینه از بقزه بزرگتره و ...

نه عزیزم اینهمه بچه ی نیمه دومی که یه سال دیرتر میرن چی شده بهشون ؟من خودم نیمه دومی بودم و تو کلاس از همه بزرگتر برامم مهم نبود

مگه پیش دبستانی ها میفهمن

بعله که می فهمن.حالا پیش دبستانی نرفتم نرفت.ولی کلاس اولی ها رو بفرستید.اینقدر دلم می سوزه یه بچه با نا آگاهی والدینش سرخورده بشه.خیلی بده بزرگتر باشه از همکلاسیاش.ازش می پرسن رد شدی؟

چرا بزرگتری و...

حس بدیه خیلی

خیلی پیش دبستانی رو جدی گرفتید .من پارسال نفرستادمش خیلی هم راضیم .خودم باهاش کار کردم امسال می‌ره ...

عزیزم مدرسه ی محله ی ما میگه سال دیگه برا ثبت نام کلاس اول مدرک پیش دبستانی باید باشه 

منم موندم چکار کنم

اللهم عجل لولیک الفرج

اولا که برای ما اجبار نیست برای پیش دبستانی. دختر منم باید امسال بره. ولی احتمالا اگه وضع بهتر نشه نمیفرستم.از مربیه دختر بزرگم کمک میگیریم شاید به مربیه پول بدم تو خونه یاد بده بهش

عزیزم سرخورده و واخورده چیه.دوست داری بچه ات بره مدرسه خدای نکرده ریه اش بر اثر کرونا داغون بشه سلامتیش به خطر بیوفته.من خودم مبتلا به کرونا هستم .مرگ رو به چشم دیدم .اخه یه بچه۶ ساله چطور میتونه این درد رو تحمل کنه.بچه دوستم بر اثر کرونا لکنت زبون گرفته الان ده روزه بستریه