2777
2789

شماغذای مقوی بده کم کم وزن میگیره

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

عزیزم من یه سوال بپرسم بی ربط به تاپیک ولی میشه جواب بدی 

واکسن ۱۸ ماهگی بچه اتو زدی؟؟؟

خیلی لذیت کرد؟؟؟

چند روز دیگه وقت واکسن پسرمه خیلی استرس دارن

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم فردا میبرمش  شنیدم سخته خدا کنه اذیت نشه

وای پسر من سر همه واکسناش منو کشیده بیمارستان سر واکسن یکسالگی که هیچ بچه ای اذدیت نکرده  بچه من ۳ روز تو بیمارستان بستری شد😭😭😭😭😭😭😭

حالا خیلی استرس اینو دارم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
وای پسر من سر همه واکسناش منو کشیده بیمارستان سر واکسن یکسالگی که هیچ بچه ای اذدیت نکرده  بچه م ...

ای وای عزیزم

ایشالا که زیاد اذیت نشه قبلش استامینوفن بده بعد واکسنم مرتب هر۴ساعت دوبرابر وزنش بده

❤دخترم زندگی منه❤
وای پسر من سر همه واکسناش منو کشیده بیمارستان سر واکسن یکسالگی که هیچ بچه ای اذدیت نکرده  بچه م ...

وای چطور میشد که بیمارستانی میشد؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

وای چطور میشد که بیمارستانی میشد؟

تنبش از ۳۹ و ۴۰ پایین نمیومد  سه روز کامل یه دقیقه آروم نمیشد فقط گریه میکرد از بغلم پایین نمیومد جیغ میزد انقد گریه میکرد که صداش گرفته بود وقتی تب میکرد دیگه جون نداشت گریه کنه وای خدا نیاره دیگه اون روزارو من سر واکسن ۶ ماهگیش چند بار از نصف شب تا صبح بردمش دکتر 

اینایی که میگم برا همه واکسناش بوده سر همشون این بلاهارو سرم آورده

ای وای عزیزم ایشالا که زیاد اذیت نشه قبلش استامینوفن بده بعد واکسنم مرتب هر۴ساعت دوبرابر وزنش بده

باورت میشه سر واکسن ۴ ماهگیش استامینومفن اثری نداشت براش شیاف میزاشتم بهش پروفن میدادم تا یه درجه فقط میومد پایین😭😭😭😭😭😭😭😭

از الان دارم میمیرم از استرس تا ۲۶ این ماه برا واکسن ۱۸ ماهگیش

تنبش از ۳۹ و ۴۰ پایین نمیومد  سه روز کامل یه دقیقه آروم نمیشد فقط گریه میکرد از بغلم پایین نمیو ...

منم بچه ام خیلی بد واکسن بود منم میترسم از من یک ماه دیگه اس ولی این واکسن ترکیبی از همه اشه و خییییلی سختر از اوناس فقط بعد واکسن ببرش بلافاصله راه بره و بدوه میگن بهتره پروفن هم میتونی بهش بدی ولی با معده خالیی نده 

باورت میشه سر واکسن ۴ ماهگیش استامینومفن اثری نداشت براش شیاف میزاشتم بهش پروفن میدادم تا یه درجه فق ...

استا نده اصلا یا پروفن یا شیاف خودتو اماده کن حتنا به خواهری مادری کسی بگو بیاد کمک تا صبح تنشویه کنید

منم بچه ام خیلی بد واکسن بود منم میترسم از من یک ماه دیگه اس ولی این واکسن ترکیبی از همه اشه و خیییی ...

عزیزم من از واکسن ۴ ماهگیش بهش پروفن میدم استامینوفن تاثیر نداره رو تب واکسن بچه ام اصلا حتی همین پروفن تو یکسالگی اثر نکرد بهش که بستری شد بهش آمپول زدن تا تبش اومد پایین

استا نده اصلا یا پروفن یا شیاف خودتو اماده کن حتنا به خواهری مادری کسی بگو بیاد کمک تا صبح تنشویه کن ...

من بعد واکسناش میرم خونه مامانمینا 

همه میدونن دیگه بچه ام چه میکنه با من😭😭😭😭😭