2777
2789

سلام دوستان توروخدافقط نیاییدبگیدگناهه و....خسته شدم ازدست پدرم شکرخدامادرم خیلیی خوبه ولی متاسفانه پدرم پست ترین آدم روی زمینه الان دارم باگریه براتون مینوسم من باهمسرم میخوایم جداشیم اومدم خونه پدرم وهرروزبیرونم میکنه وبهم ناسزامیگه حتی تهمت بی آبروی بم میزنه نه مادرم نه خودم وخواهربرادرام یک روزخوش نداشتیم ونداریم ازدستش ای کاش خدایاپدرمومیکشت یامن ومادرموخواهربرادرام ای کاااااشششش خداصدای من وخانوادمو هم میشنیدای کاااااشششش خداروی خوشبختیشوبه من و مادروخواهربرادرام نشون میداد😭😭😭😭

توروخدابرای آرامش وخوشبختیمون دعاکنید راحت شیم ازدست پدرم هرچندبخداوندی خداکه پدری برامون نکردفقط اسم پدروحمل میکنه😢😢😢هیچوقت نمیبخشمش بخاطرتهمتهاش

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من وقتی از افسردگی جیغ میکشیدم و ۲ سال افتاده بودم کنج اتاقم و رنگ آسمونو ندیده بودم ارزوی مرگ بابامو میکردم چون باعثش بود

ولی الان میگم مهم نیست چون خدایی هست  

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

من همیشه دلم میخواد بمیرن.

۱۰ ساله که ازدواج کردم. ده بارم با شوهرم نرفتیم خونشون.

حداقل بمیرن که بدونم بی پدر و مادرم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖