2777
2789
عنوان

ضایع بازی من😂

181 بازدید | 15 پست

دیشب دخترخالم تنهایی اومد خونمون و گفت که دونفره بریم تو اتاق منم شک کردم اخه زیاد باهم صمیمی نیستیم بعدش گفت ک باهات حرف دارم و اسم داداششو اوورد..منم که همون لحظه فهمیدم داستان چیه به طرز خیلی ضایع و مشنگانه ای زدم زیر خنده بعد این بنده خدام جدی هی میگفت عزیزم گوش کن حرفام جدیه و اینا منم هی بزور خودمو کنترل میکردم..ولی باز تا میومد میگفت داداشم بت علاقه داره و اخلاقت خیلی خوبه خوشش اومده باز من به همون طرز خندم میگرفت بعدشم میگفتم ناراحت نشی عزیزم بخدا دست خودم نیست ینی هیچی دیگه..شماهم موقع حساس خندتون میگیره؟؟؟

😂😂😂😂دیوونه عین یکی از رفیقامی

تاپیکای مفید منو تگ کنین ممنون 💋 من پای تمام آرزو هایم را امضا کرده ام رفیق 😍 من پای خواسته های بی حدِ دلم می ایستم و مردانه میجنگم برای ساختن خودی که آرزویش را دارم 💪 من ایمان دارم به قهرمان زندگی ام که هر روز و هرروز او را در آیینه میبینم 👑✌  سالها بعد زمانی که خودساخته شدم همین روزهارا به یاد می آورم که دخترِ بازیگوشِ درونم ، پایِ چه قراردادِ دِلی را امضا زده است ...🐰💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجوریم 😂لامصب نمیدونم چیه.

مخصوصا با یکی صمیمی باشم نگاهشم کنم خندم میگیره 😄

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

اره بعضی وقتا

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اوه اونم بیاد خواستگاری دیگه هیچی کلا به فنا رفتم😁

وای فکر کن برین باهم حرف بزنید اون سکوت کنه بعد تو هی یاد اون روز بیفتی باز خندهت بگیره😂

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

منم گاهي اينجوري ميشم 

اتفاقا در اين مواقع بخندي بهتره مگرنه سرخ ميشي اصلا قيافت يجوري ميشه😂

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
وای فکر کن برین باهم حرف بزنید اون سکوت کنه بعد تو هی یاد اون روز بیفتی باز خندهت بگیره😂

یاد اون روزم نیوفتم همین که بشینه کنارم کلا اون روی اسکول منو میبینه بعدشم میگه اونقدرام ک فک میکردم سنگین نبودی دخترخاله😂😂

یاد اون روزم نیوفتم همین که بشینه کنارم کلا اون روی اسکول منو میبینه بعدشم میگه اونقدرام ک فک میکردم ...

😂😂😂😂😂😂 وای خدااااا مثل منم هست.

۱۹ سالمه ولی اصلا خانوم بودن در خودم نمیبینم 🙂😂همه ی دوستام جز یکی عروسی کردن یه خانومی شدن 😁

😂😂😂😂😂😂 وای خدااااا مثل منم هست.  ۱۹ سالمه ولی اصلا خانوم بودن در خودم نمیبینم 🙂😂همه ی ...

کلا خانوم نمیشم هیچوقت..فقط کافیه ی شوهر مث خودم گیرم بیاد دیگه خدا رحم کنه