دیشب دخترخالم تنهایی اومد خونمون و گفت که دونفره بریم تو اتاق منم شک کردم اخه زیاد باهم صمیمی نیستیم بعدش گفت ک باهات حرف دارم و اسم داداششو اوورد..منم که همون لحظه فهمیدم داستان چیه به طرز خیلی ضایع و مشنگانه ای زدم زیر خنده بعد این بنده خدام جدی هی میگفت عزیزم گوش کن حرفام جدیه و اینا منم هی بزور خودمو کنترل میکردم..ولی باز تا میومد میگفت داداشم بت علاقه داره و اخلاقت خیلی خوبه خوشش اومده باز من به همون طرز خندم میگرفت بعدشم میگفتم ناراحت نشی عزیزم بخدا دست خودم نیست ینی هیچی دیگه..شماهم موقع حساس خندتون میگیره؟؟؟
تاپیکای مفید منو تگ کنین ممنون 💋 من پای تمام آرزو هایم را امضا کرده ام رفیق 😍 من پای خواسته های بی حدِ دلم می ایستم و مردانه میجنگم برای ساختن خودی که آرزویش را دارم 💪 من ایمان دارم به قهرمان زندگی ام که هر روز و هرروز او را در آیینه میبینم 👑✌ سالها بعد زمانی که خودساخته شدم همین روزهارا به یاد می آورم که دخترِ بازیگوشِ درونم ، پایِ چه قراردادِ دِلی را امضا زده است ...🐰💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اتفاقا در اين مواقع بخندي بهتره مگرنه سرخ ميشي اصلا قيافت يجوري ميشه😂
🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰 #پاترهد○-○⚡ #slytherin🍏 زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌