جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
دوسال قبل زایمان زودرس داشتم اما تا الان اقدام نکردم یعنی کردم فعلا نشدم الانم کرونا س
دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️
خدا رو شکر 💖خوبه خودتون رو نباختین.من باختمخودم رو
منم همینجور شدم خیلی سختی کشیدم چهار سال منتظر بودم ایشالا ک بزودی بارداری سالمی رو داشته باشی استرس و نگرانی بعد سقط طبیعیه من تا دنیا نیومد همش استرس سقطش داشتم
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
مشکل انعقاد خون داشتین یعنی. البته من کرونا هم گرفته بودم و میگفتن شاید علت سقط کرونا بوده
اره داشتم برای همین میگم ازمایش بده رفتم دکتر گفتم ازمایش بنویس برام گفت تا سه تا سقط طبیعیه دکترمو عوض کردم به این خانم دکتر تا گفتم برام نوشت اخه کی اعصاب داره هی باردار شه ببینه میمونه یا نه
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐