2777
2789

معمولا ۶ ماه بعدش باید اقدام کنی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سه ماه بعدش از استرس پدرم در اومد اخه بچه اولم رو تو ۱۶ هفتگی از دست دادم هی میترسیدم ... الانم نی نی ام کنارم خوابیده خداروشکر

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسال قبل زایمان زودرس داشتم اما تا الان اقدام نکردم یعنی کردم فعلا نشدم الانم کرونا س

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

چهارماه بعد باردار شدم سقط شد پوچ بود نارامت بود خیلی شدیدنه ماه بعد باردار شدم همش استرس سقط داشتم ک خداروشکر سالم دنیا اومد

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

سه ماه بعدش از استرس پدرم در اومد اخه بچه اولم رو تو ۱۶ هفتگی از دست دادم هی میترسیدم ... الانم نی ن ...

خدا رو شکر💖من هم ۳ ماهگی از دست دادم یک ماه پیش.خیلی اذیت شدم روحی و جسمی با اینکه دلم میخواد باز باردار بشم ولی خیلی استرس دارم

خدا رو شکر💖من هم ۳ ماهگی از دست دادم یک ماه پیش.خیلی اذیت شدم روحی و جسمی با اینکه دلم میخواد باز ب ...

اول اینکه استرس نداشته باش دوم اینکه ازمایش بده قبل از بارداری شاید باید هپارین میزدی من تا روز زایمانم هپارین میزدم😣

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
اول اینکه استرس نداشته باش دوم اینکه ازمایش بده قبل از بارداری شاید باید هپارین میزدی من تا روز زایم ...

مشکل انعقاد خون داشتین یعنی.

البته من کرونا هم گرفته بودم و میگفتن شاید علت سقط کرونا بوده

خدا رو شکر 💖خوبه خودتون رو نباختین.من باختم‌خودم رو

منم همینجور شدم خیلی سختی کشیدم چهار سال منتظر بودم ایشالا ک بزودی بارداری سالمی رو داشته باشی استرس و نگرانی بعد سقط طبیعیه من تا دنیا نیومد همش استرس سقطش داشتم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من پاییز پارسال سقط داشتم الان این ماه میخوام اقدام کنم ولی به خاطر این کرونای لعنتی دو دل شدم واقعا ...

پس تقریبا یکسال صبر کردید.ان شاالله هر چی خیر هست پیش بیاد براتون

مشکل انعقاد خون داشتین یعنی. البته من کرونا هم گرفته بودم و میگفتن شاید علت سقط کرونا بوده

اره داشتم برای همین میگم ازمایش بده رفتم دکتر گفتم ازمایش بنویس برام گفت تا سه تا سقط طبیعیه دکترمو عوض کردم به این خانم دکتر تا گفتم برام نوشت اخه کی اعصاب داره هی باردار شه ببینه میمونه یا نه

منم همینجور شدم خیلی سختی کشیدم چهار سال منتظر بودم ایشالا ک بزودی بارداری سالمی رو داشته باشی استرس ...

زنده باشید ممنون ازتون 💖بی جهت نیست که بهشت زیر پای  مادراست