2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

136 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام امروز رفتم دکترزنان برامعاینه تست پاپ اسمیرهم دادم که دکتردرحال معاینه گفت چن تا زگیل تناسلی ریز داری دنیا روسرم خراب شد من اصلا اسمشم نشنیده بودم گفت باید۴تا۶هفته بیای تادرمان شی سه تاهم وکسن نوشت که دونه ای سیصدوخورده ای پولشه 

کسی تجربه ای داشته کمکم کنه توروخدا دارم دق میکنم😔

⁦❤️⁩قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوستم با لیزر براشون سوزوندن خوب شدزود

الان تو گوگل خوندم احتمال برگشت وجود داره نابودشدم⁦☹️😔

قبلا که نه ازوقتی هم که اومدم جرات نکردم نگاه کنم 

چرا؟؟؟خب نگاه کن شاید اصلا اونجور که میگن خطرناک نلاشه شاید اصلا مجدور نباشی امپول بزنی

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
چرا؟؟؟خب نگاه کن شاید اصلا اونجور که میگن خطرناک نلاشه شاید اصلا مجدور نباشی امپول بزنی

امپول نیس واکسنه دکتره گفت به خانم های جوون توصیه میکنیم که بزنن نمیدونم چیکارکنم 

امپول نیس واکسنه دکتره گفت به خانم های جوون توصیه میکنیم که بزنن نمیدونم چیکارکنم 

ن نزن اگه چیزیت نیست

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..