2777
2789
عنوان

چرا خودکشی گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 29 پست
تنهایی آزارم میده

منم همینطور 

ولی خب ته دلم امیدوارم بالاخره یه روزی اونی که میخوام رو پیدا میکنم . به همین خاطر الان  به جای غمگین بودن و داشتن افکار خودکشی از زندگیم استفاده میکنم 

یه کار برای خودت پیدا کن . 

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
کلاس برو 

کلاس چی برم

کلاس موسیقی میرفتم ادامه ندادم 

بدنسازی میرفتم ک اونم انقد بدنم ضعیف شده نمیتونم تکون بخورم

نیلوفر(قدبلند1400) عزیزم من خیلی دنبالت گشتم اگه برگشتی بهم خبر بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا خیلی تلاش میکنم زندگی خوبی داشته باشم اما هر چی تلاشم بیشتر، اتفاقای بد هم بیشتر

من درکت میکنم

خانواده خیلی مهمه ک با آدم راه بیاد 

متاسفانه خانواده من تو دوران مجردی جز تحقیر و توهین کاری نکردن برام

هر روز ب خودکشی فک میکردم

بدبختی دیر هم ازدواج کردم

عزیز دلم خدا بهت جون داد که زندگی کنی بهت عقل داد و توانایی تغییر بده زندگیتو ازدواجم درست میشه انشالله شاید الان موقش نیست چیزی رو بزور از خدا نخواد دعا کن و تلاش 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
من درکت میکنم خانواده خیلی مهمه ک با آدم راه بیاد  متاسفانه خانواده من تو دوران مجردی جز تحقی ...

خانوادم خوبن

فقط بابام اعتیاد داره همین باعث شد اونی هم ک میخاسم خانوادش مخالفت کنن باهام 

داغون شدم

کلاس چی برم کلاس موسیقی میرفتم ادامه ندادم  بدنسازی میرفتم ک اونم انقد بدنم ضعیف شده نمیتونم ...

سیاه قلم 

ویترای 

خیاطی 

ارایشگری 

منم کلاس موسیقی دوس دارم 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
تنهایی آزارم میده

دوسپسر بگیر😂 ولی حدا از شوخی الان تنهای خیییییییییییلی از رابطه های الان بهتره اونجایی ک ازدواج کردن فک کردی چ گلی ب سرشون میزنن  هیچی نیس هیچی

R&A

مشکل الان شما سنت نیست چون سنی نداری

ازدواج و بیکاری هم نیست

مشکلت طرز فکر و دیدگاهت به زندگی هست

همه ی زندگی که ازدواج نیست

من ۲۷ سالمه و شاغلم

قصد ازدواجم حالا حالا ها ندارم

بهتره واسه خودت سرگرمی ایجاد کنی

الویت اول زندگیت خودت باش 

سلامتیت،شاد بودن،تفریح و گردش،قدم‌زدن

اهنگ  گوش کردن،رقصیدن 

به خودت برس

دلمردگی چیزی رو حل نمیکنه فقط افسرده میشی

عزیزم من ۲۷ سالمه! منم مثل شما مجردم! ولی ازدواج اش دهنسوزی نیست... منم خودکشی کنم؟چون تا الان مجرد موندم؟ منطقیه؟ ی هدفی چیزی برای خودت انتخاب کن ازدواج هدف نیست! بزار قسمتت که بشه خودش با سر میاد سمتت مس اتقدر روش تمرکز نکن که کل زندگیت تو ازدواج ببینی برای ازدواجت هم بیشتر بیزون برو بیشتر معاشرت کن بیشتر کلاسای شلوغ برو مساجد برو البته بعد کرونا فعلا که نمیشه بیشتر تو جمع باش حل میشه...

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

دقیقا همون موقع که ازهمه چی زدی خدا یه معجزه تلپ میندازه تو زندگیت 

الان نصفه بیستوشیش ساله هایی که ازدواج کردن طلاق گرفتن ازدواج چی داره مگه عوضش ما با عقل و تحربه بیشتر وارد رندگی مشترک میشین از مجردی هم به اندازه کافی لذت بردین 

غصه هیچیو نخور به کفشت بابا

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

منم ۳۰ سالمه ازدواج نکردم کار هم که پیدا نمیشه. یه سرمایه کوچولو جور کن بذار تو بورس سرگرمت میکنه درآمدی هم برات میشه. ورزش یا یه هنر هم برای خودت دنبال کن وقتت که پر باشه دیگه به این چیزا فکر نمیکنی همه چی که شوهر نیس 

چون خودکشی بزرگترین نشونه نا امیدی از رحمت الهیه

واقعا ناامید شدم

نمیدونم کی قراره زندگیم درست بشه

تا کی باید صبر کنم

منم ۳۰ سالمه ازدواج نکردم کار هم که پیدا نمیشه. یه سرمایه کوچولو جور کن بذار تو بورس سرگرمت میکنه در ...

تو بورس هسم

اما خسته شدم از زندگی