2789

قورمه سبزی من الان روی گازِ برای شام☺️ از ساعت ۳ و نیم گذاشتم

سبزیش رو با روغن فراوان روی شعله کم با حوصله حدود دو ساعت سرخ کن..گوشت و پیاز و فلفل سیاه و زردچوبه رو خوب تفت بده و سبزی سرخ شده و لوبیا خیسونده و ۴تا لیمو عمانی مغز شده رو بهش اضافه کن و آب جوش بریز روشون و یه ۴_۵ ساعت با شعله متوسط رو به پایین بپزه و هر یکساعت هم آبش رو چک کن و همش بزن..این روش منه..مهمترین چیز هم طعم سبزیِ

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سبزیش خوب سرخ بشه و اینکه من شنبلیله خشک کردم بعداینکه آب میریزم توش یکم اون میریزم توش که بوی قرمه همه جارو میگیره راستی آب ولرم بریز داخلش و یکم قبل کشیدن قرمه چندتا دونه یخ بنداز توش روغن بندازه

میاد .....روزااااای خوب  
سبزیش خوب سرخ بشه و اینکه من شنبلیله خشک کردم بعداینکه آب میریزم توش یکم اون میریزم توش که بوی قرمه ...

یخ بندازم مزش بد نمیشه

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
نیم ساعت آخر در قابلمه رو باز بذار و شعله ش رو کمه کم کن(در حد برنج دم‌کردن) و اصلا همِش نزن..خودش ر ...

باشه مرسی از راهنماییت

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
میگم سبزیم یکم سوخته راه حلی هست ک خورش مزه سوختگی نده

سبزیارو بریز تو خورشتت و کمی صبر کن جوش بخوره اگه مزه تلخی داد یه حبه قند بریز توش.تلخیشو میگیره

پسرم زندگیمه
شنبليله خشكم ميريزم 

شنبلیله زیادیش تلخ میکنه 

سبزی قرمه باید گشنیز جعفری تره اسفناج برگ چغندر  یکم نعناع و ریحون و پیازچه و سیر و شنبلیله باشه و خیلی سرخ بشن 

فوق العاده میشه 

آخرش بهش نمک اضافه باید کرد 

میشه مثلا برای 12 نفر 2 تا ق غ آرد توی یه ظرف  روی گاز گزاشت و وقتی کرم رو به قهوه ای شد با آب کاملا همش بزنه تا یه محلول یه دست بشه و توی غذا اضافه کنه تا لعاب بندازه باید خیییییییلی مواظب باشه که آرد زیادی تیره نشه چون قرمه سبزی فوق العاده تلخ میشه 

کمی قره قروت توی قرمه سبزی هم خیلی خوب میشه 

خب این دستور پخت قرمه سبزی های سه شخصبی هس که هرکی خورده خیلی تحسین کرده 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله.