2777
2789
عنوان

مامانای کوچولوهای ده یازده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ خبره 

دوتا نی نی داریم ازش  چند ماه کوچیکترن فکر کنم الان ۱۲ بیشتر باشن  

حالا من اندازه اونا دوست ندارم چون دیگه زیادی تپلن 

ولی دستو پاش دوست دارم یکم گوشتی بشن گناه داره بچم 

از همه غذاهاتون اگه کم ادویه و ملایم باشن له کن بده بهش.

موز رو با چنگال له کن تو یکم بستنی و پودر چهار مغز بزن بده نوش جان کنه.

سیب زمینی خلالی آبپز کن آبشو که کشید تو کره تفت بده .

اگه فرنی دوس نداره با نشاسته گندم فرنی درست کن بعد توش پودر بیسکوییت مادر و یکم گلاب بریز خوشمزه میشه تقریبا مثل دنت.

ماکارونی پیچی بپز تو گوشت چرخی بزن له کن بده بخوره.

سوپ شیر با جو دوسر و هویج و سیب زمینی و آب پای مرغ یا گوشت یا قلم درست کن.نون تو آبگوشت تیلیت کن یا حلیم درست کن.مولتی ویتامینشم اول صبح بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
سوپ و برنج  دوست داره ولی وقتی میخوره دیگه شیر نمیخوره  چقدر باید تو روز سوپ بخوره  ...

آره.بچه من حریره بادوم دوست نداشت سوپ بهش میدادم تو سوپش کره بریز تا تپل شه.

مرسی گلم چقدر تو روز بهش غذا بدم؟مولتی ویتامین چی بهش بدم

من تا حالا ویتوکید و کیندر و سانستول دادم خوب بودن.سندروسم میگن خوبه.اگه شیرخشک دوس نداره مارکشو عوض کن یا توش یه ق چایخوری شکر بریز شاید خورد.

غذا هم هر دوسه ساعت امتحان کن یه چیزی اگه خورد بده نوش جان کنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من تا حالا ویتوکید و کیندر و سانستول دادم خوب بودن.سندروسم میگن خوبه.اگه شیرخشک دوس نداره مارکشو عوض ...

سانستول رو میشه به بچه ده ماهه داد؟؟؟توش آهن هم هست؟

تو شیرش شکر هم ریخته دوست نداشته چندین مارک هم عوض کردم 

سانستول رو میشه به بچه ده ماهه داد؟؟؟توش آهن هم هست؟ تو شیرش شکر هم ریخته دوست نداشته چندین مارک هم ...

سانستول آهن نداره.ولي نميدونم به ده ماه ميشه يا نميشه از دكترداروخونه بپرس.پس بايدغذاهاشو مقوي كني پسر منم هركار كردم شير خشك نخورد كه نخورد.گاها تو بستنيش شير خشك و پودر چهار مغز ميريزم.سوپاشة با آبگوشت و قلم و پاي مرغ و سويق و ... درست ميكنم.شيره انگور ميدم...