2777
2789

من ندیدمش هنوز 😐

فقط خداست که ....❤میشود با دهان بسته صدایش کرد ....❤میشود با پای شکسته هم سراغش رفت ....❤تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر برمیدارد ....❤تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ....❤وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید ....❤وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود ....❤و تنها سلطانیست که ....❤دلش با بخشیدن آرام میگیرد ، نه با تنبیه دیگران ..!! همیشه و همه جا ...❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اسی تو کیدرامری ؟ 

فقط خداست که ....❤میشود با دهان بسته صدایش کرد ....❤میشود با پای شکسته هم سراغش رفت ....❤تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر برمیدارد ....❤تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ....❤وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید ....❤وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود ....❤و تنها سلطانیست که ....❤دلش با بخشیدن آرام میگیرد ، نه با تنبیه دیگران ..!! همیشه و همه جا ...❤

سریال تاریخی فقط دانشمند شبگرد که خون آشامیه و عااالی😍😘

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
ینی چی

ینی طرفدار سریال کره ای هستی و دنبالشون میکنی ؟😐

ینی چی

منظورش کسایی که سریال کره‌ای رو دنبال می‌کنند و طرفدارش ان

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
ندیدم عاشقان ماه ببین اگه ندیدی

وای عاشقشم 😍 آخرش افسردگی گرفته بودم 🥺😭

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
خیلی قشنگه😭😍

منم دیدم خییلی قشنگه😍😍😍😍