2777
2789
من متنفرم از گوشت گوسفند ، ولی آبرومندانش واسه مهمونی و... گوسفندی گوشت گوساله خوب ترجیج میدم واسه ...

منم گوشت گوساله دوس دارم 

ولی میترسم برای مهمونم  با گوسفندی درست کنم و بو بده

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گوشت گوساله دوس دارم  ولی میترسم برای مهمونم  با گوسفندی درست کنم و بو بده

اونی که بخوره بدش نمیاد

کم چربی بزن، خوب سرخش کن با پیاز و ادویه... لیمو هم بزن، لوبیا اگه چیتی یا سفید باشه بهتره ... قابل تحمل میشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خواهشا بگو چطوری درست کنم  داداشم میخواد بیاد ایران واسش میخوام قورمه سبزی درست کنم که دوس دار ...

پیاز رو کمی تفت بده بعدش گوشت رو اضافه کن+ زردچوبه و فلفل با حرارت کم چند دقیقه گوشت و پیاز رو تفت بده بعدش آب غوره و آب لیمو اضافه کن دوباره حدود ۵ ۶ دقیقه تفت بده بعد لوبیا رو که از شب قبل خیس کردی اضافه کن و اب پر کن ۱ ساعت بعد سبزی رو اضافه کن و بذار همه مواد بپزن

لیمو عمانی رو تو اب جوش بذار تا تلخیش گرفته شه، نیم ساعت اخر پخت به خورشت اضافه کن

سبزی قورمه هر چقدر بیشتر سرخ بشه خورشت خوشمزه تر میشه، اب خورشت هم بذار کم شه( نه ابدار باشه نه خیلی خشک)

پیاز رو کمی تفت بده بعدش گوشت رو اضافه کن+ زردچوبه و فلفل با حرارت کم چند دقیقه گوشت و پیاز رو تفت ب ...

ممنون عزیزم 

بعد چه نوع لوبیا میریزی 

لیمو رو ببرم بذارم آب جوش و یا کامل؟

ببخشید ترکیب سبزی ها رو هم میگی 

کدوم بیشتر و کدوم کمتر 

ببخشید من قورمه سبزی بلد نیستم

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند
منم گوشت گوساله دوس دارم  ولی میترسم برای مهمونم  با گوسفندی درست کنم و بو بده

عزیزم گوسفندی بهتر و لذیذتره ومجلسی تر پیاز سرخ کرده فراوان درست کن گوشت باهاش سرخ کن و ادویه خوب بزن مطمن باش حسابی خوشمزه میشه

محتاجم به دعا
ممنون عزیزم  بعد چه نوع لوبیا میریزی  لیمو رو ببرم بذارم آب جوش و یا کامل؟ ببخشید ترکیب ...

من لوبیا قرمز میریزم، نه رو لیمو با چنگال سوراخ ایجاد کن بنداز تو اب جوش

راستش من سبزیشو نمیدونم چون اماده میخرم

سعی کن گوشت بدون چربی باشه استخون زیاد نریزی که بوی ابگوشت بگیره یه قلم تنها بنداز با لوبیا قرمز درست کن لیمو از وسط نصف کن دونه هاشو دربیار بنداز داخل قورمه سبزی 

و مهمتر اینکه اصلا و ابدا سبزی اماده نخر خوشمزه نیست

سبزی بسته ای بگیر یه بسته تره یه بسته جعفری یه بسته شنبلیله یه بسته اسفناج اگه نبود برگ چغندریه بسته گشنیز و نصف بسته شوید 

محتاجم به دعا
ممنون عزیزم  بعد چه نوع لوبیا میریزی  لیمو رو ببرم بذارم آب جوش و یا کامل؟ ببخشید ترکیب ...

من تو ترکیب سبزی ها تره رو بیشتر میریزم و شوید و گشنیزرو کمتر من معمولا ۱۵بسته مخلوط واسه قورمه میگیرم اگه فصل مرزه باشه یه بسته مرزه هم میگیرم واسه قورمه سبزی اگه نباشه گاها جا مرزه یه بسته ریحون عطر خوبی به قورمه سبزی میده

محتاجم به دعا