2777
2789
عنوان

عمل پرده گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 21531 بازدید | 46 پست
اره خرسندی ، کامل نه ولی بهتر شده به مرور گفت بهترم میشه 

عزیزم کلا چیزی نمیشنیدی با گوشت؟اخه منم بچه ک‌بودم‌بر اثر‌بیماری اوریون پرده گوشم پاره شده و با گوش‌چپم‌هیچی نمیشنوم دکترم رفتم الان نوار گرفتن و شنوایی سنجی کردن دکتر گفت نمیتونم عمل کنم خواستم ببینم واسه شما چجوری بوده 

خودت باش مگه خودت چشه.!😉😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ،منم دو سال پیش پرده گوشم پاره شد ،دکتر هم زیاد رفتم .ببین اینی که میگن عمل !برای همه یکسان صدق ...

سلام 

میشه بگید چچه مراقبت هایی

آخه من شرایط شما رو دارم و نمیخوام عمل کنم

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
من چند روز دیگه عمل میکنم برام دعا کنید پیش دکتر خرسندی اگه چیزی بلدید از مراقبت بعد عمل بهم بگید&nb ...

سلام پدر منم جراحی کردن حدود پنج روزه جراحی کردن و میگن احساس بیحسی میکنن و نمیشنون 

بعد جراحی شنوایی بدست میاد دوباره؟

ایشون شنواییشونو بدست اوردن

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
سلام اره عزیزم 

سلام عزیزم شما پرده گوش عمل کردین. 

میشه لطفا بگید تا چند روز بعد عمل درد داشتید؟

تا چند روز چیزی نخوردین؟ 

و اینکه راستِ که تا دو هفته صدا نباید شنید یا صداها رو مثل اب تو گوش شنیده میشه؟ 

سلام من ی بار پرده گوشمو ۱۴ سالگی عمل کردم غضروف گذاشتن  و الان ۱۸ سالمه بازم پیوند نگرفته و باید عمل شه میخوام  ببینم احتمال چقدر داره بازم پیوند نگیره و اینکه شنکایم  ۵۰ درش شده یعنی  بازم کاهش پیدا میگنه

اول اینکه من خودم ک الان 15 سالمه از هفت سالگی یکی از پرده های گوشم اسیب دید خب اون موقع سنم پایین بود و دکتر گفت اگر مراقبت کنی ترمیم میشه و هم میزان پارگیش کم بود بعد اون موقع اصلا ترمیم نشد چون گوشم به طور مکرر دچار عفونت میشد و همین مانعش بود تا اینکه پارسال رفتم دکتر گفت ک پارگیش زیاد شده و حتی عفونت زده به استخون گوشت عمل کردم و عمل درسته سختی بود ولی واقعا تاثیر داشت رو شنوایی و بهتر شد درد ک اصلا نداشت و دردت رو کنترل میکنن ولی تا چند روز خیلی گیج منگی چون من علاوه بر ترمیم استخوان گوشم هم تراشیدن و زیاد اذیت نشدم و برای مراقبت هم تا یک هفته پانسمان داشتم و نباسد غذا های سفت بخوری به گوش فشار میارع از هر گونه زور زدن و داد زدن خودداری بشه و تا 3 ماه باید حواست خیلی جمع باشه ک سرت ضربه نخوره و زیاد فشار وارد نشه چون تا اون موقع ترمیم زیاد خوب نشده و به مرور درست میشه پیشنهاد من اینه ک سریع تصمیم دکتر رو انجام نده اول همونطوری ک خودتون گفتین پنبه چرپ کنه موقع حمام بزاره تو گوشش بعد حمام با سشوار از فاصله دور گوشش رو خشک کنه و حتما حتما حواسش باشه به هیچ وجه عفونت نکنه چون عفونت مانع ترمیم میشه ک انشالله نیاز به جراحی نداشته باشه ببخشید زیادی طولانی شد ولی خب تجربم رو گفتم ک شاید بدردتون بخوره

خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد:) 

سلام پدر منم جراحی کردن حدود پنج روزه جراحی کردن و میگن احساس بیحسی میکنن و نمیشنون  بعد جراحی ...

من خودم جراحی کردم و سوراخ گوشم بزرگ بود برای شنوایی نگران نباشید و سعی کنید صبور باشید بعد عمل به دلیل قرار گرفتن پانسمان جذبی ممکنه تا یک ماه خوب نشنوی ولی به مرور خیلی بهتر میشه و شنوایی بالاتر میره

سلام عزیزم شما پرده گوش عمل کردین.  میشه لطفا بگید تا چند روز بعد عمل درد داشتید؟ تا چند روز ...

بهتون بگم من ک جراحی کردم بعد عمل هیچ دردی نداشتم درواقع دردش رو کنترل میکنن و نمیزارن بیمار اذیت بشه در مورد خوردن هم سعی کن تا یک هفته اول چیزای سفت نخوری به گوشت فشار میاره و در مورد صدا هم بعد عمل ک به هوش اومد اصلا عجیب بود انگار تمان سد های ایران رو باز کردن و مثل رودخانه تو گوشم جاریه و انگار همش اب بود و این خب طبیعیه به دلیل خونابه بعد عمل هست و چون من تا یک هفته پانسمان رو گوشم هیچی نمیشنیدم بعد یک هفته هم باز کردم کیپ بود دلی به مرور باز شد و الان خداروشکر شنوایی کاملا خوبه 

بهتون بگم من ک جراحی کردم بعد عمل هیچ دردی نداشتم درواقع دردش رو کنترل میکنن و نمیزارن بیمار اذیت بش ...

عزیزم ممنونم لطف کردین 

خداروشکر شنواییتون خوب شد. 🥰

من هنکز نرفتم برای جراحی. گذاشتم دیگه هوا سرد بشه. چون تابستون کلافه میشم. 

ان شالله منم شنواییم خوب بشه. 

عزیزم ممنونم لطف کردین خداروشکر شنواییتون خوب شد. 🥰من هنکز نرفتم برای جراحی. گذاشتم دیگه هوا سرد بش ...

خواهش میکنم ایشالا عمل شما هم ب سلامتی پیش بره 

سلام به همگی 

توروخدا یکی بگه چیکار کنم 

گوشم عفونت کرده بود ساکشن انجام دادم 

دکتر گفت یکم سوراخ کوچیک داره ممکنه تا ۲ ماه دیگه خوب بشه ممکنه هم نشه میگه میتونی عمل کنی 

بنظرتون چیکار کنم واینکه میخوام مهاجرت کنم 

تا ۲ ماه دیگه ایران نیستم و ۲۱ سالمه  ایا خودش خوب میشه به صورت خود به خود یا عمل کنم