2777
2789
عنوان

عمل پرده گوش

21506 بازدید | 46 پست

سلام اونایی که درباره عمل گوش اطلاعات دارن بیان، 

دختر عموم پرده گوشش پاره شده دکتر بهش گفته باید عمل کنی تا خوب شه وگرنه خودش ترمیم نمیشه

خب به نطرتون عمل کنه بهتره یا همینطور بمونه؟ گفته که هیچ دردی نداری فقط موقع حمام پنبه چرب میکنه میذاره داخش گوشش، میخواد بدونه بعد عمل باز نیاز به مراقبت داره یا نه؟ مثلا باز باید پنبه بذاره و استخر نره، اگه نیاز به مراقبت داره تا چه مدت بعد از عمل گوش به مراقبت نیاز هست؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ،منم دو سال پیش پرده گوشم پاره شد ،دکتر هم زیاد رفتم .ببین اینی که میگن عمل !برای همه یکسان صدق نمی کنه مثلا اکثر متخصص ها به من می گفتند که احتمال زیل باید عمل کنم و من هم خودم و برای عمل آماده کرده بودم اما خداروشکر با مراقبت هایی که متخصص ها گفتند و من رعایت می کردم ،پرده کامل شد یعنی خودش ترمیم شد ،البته مدت زمانش بستگی به بزرگی پارگی داره ،باید صبور باشه که جوش بگیره مال من ۴ ماه طول کشید .ممکنه برای فامیل شما هم نیاز به عمل نباشه اصلا ،البته من متخصص نیستم باید ببینه پزشک ها چی میگن و به علت پارگی هم بستگی داره که در اثر چی باشه 

من یکی رو دیدم از پشت گوش بریده بودن عمل کرده بودن و دوخته بودن قشنگ جای بخیا برجسته و حالت گوشت اضافه بود و زیبایی نزده بودن..هنوزم اکی نشده و گفتن دوباره باید بره.. تا چند روز نمیتونست غذا بخوره چون فکش نباید تکون میخورد و چیزی رو میجوید.. همش سوپ ابکی..اره باید چرب کنه تا چند وقت ولی خوب که بشه دیگه لازم نیست..

چیکار کرده پرده گوشش پاره شده؟

منم پرده گوشم پاره شده حرف میزنم از گوشم صدا میپیچه تو سرم می خواهم برم عمل کنم  کسی مثل من بو ...

بعد از عمل خوب میشی عزیزم چند نفر رو میشناسم خوب شدن ولی دیگه باید پنجه با وازلین چرب کنی قبل از حمام بذاری داخل گوشت حتما پیش دکتر خوب برو بعضی دکتر ها میگن که در دو نوبت باید عمل بشی(یعنی یه بار عمل میکنی و بعد از چندماه دوباره باید عمل کنی که من این نوع دکتر رو پیشنهاد نمیکنم) ولی اون دکترهایی که خیلی بلدن در یک نوبت و همون یه بار عملت میکنن و خوب میشی سعی من یه دکتر خوب پیدا کنی چندتا مطب مختلف برو تا کسی که داخل یه نوبت عمل کنه و تمام بشه