2777
2789

شله مشهدی و حلیم مشهدی،اونم فقط نذریشو دوست دارم برام بیارن😍

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب بختیاری و دنده کباب 

جگر وز لرها رو 

فسنجون خونه دوست تویسرکانی 

کوفته های مهناز جون دوست هشترودیم

قلیه ماهی اهوازی ها 

و خیلی غذاهای دیگه 

به ترتیب اون بالایی ها بهترینش بود 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

اوووف كه اين رشتيااااا عجب غذاهاي خوشمزه اي داررررن واقعا دست پختشون و تنوع غذاييشون عاليه 

البته من قيمه نثار قزوينم دوست داشتم 

بزقورمه كرمان عاشقش شدم 

اش ترخينه دوغ لرستان خوشم امد 

خودمونم اصالتا اذري هستيم و غذاهامون عاليه 

شله مشهدی دوست نداشتم 

خورش خلال دوست نداشتم 

دنده کباب عالی کلانه یا کلاله عالی بریون و خورش ماست دوست نداشتم خورش قلیه عالی کال کباب و کباب ترش و اردک عالی باقالی قاتق دوست نداشتم بزقورمه عالی اش قنبید دوست نداشتم 

خیلیا رو هم الان یادم نیست 

خیلی جاهای ایران غذای محلی خوردم اما خوب سلیقه ای یکی دوست داره یکی نه

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
قلیه ماهی بوشهر  مانی پلو دامغان شیشلیک شاندیز وایییی دلم رفت براشون عالین

جات خالی دیشب شاندیز،شیشلیک خوردم😍

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
نوش جان😋

فدات شم😘😘😘