2777
2789
عنوان

عکس

204 بازدید | 16 پست

سلام خانما

من در حال طلاقم

پدرم اجازه اینکه بیرون کار کنمو در ظاهر داده ولی هرجا میرم ی ایرادی میگیره و مخالفت میکنه

تصمیم گرفتم زیور الات توی خونه درست کنم عکساشو میزارم براتون

بذار 

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلطی ام خوبه عزیزم کم کمم میت‌نی بری خیاطی بزنی

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

کارخوبی میکنی عزیزم ایشالا که کارت بگیره و موفق بشی

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
قشنگن💝💝💝  برو با یجایی ک بدلیجات میفروشه قرارداد ببند

قبول میکنن ب نظرت؟

توی خونه چند نمونه درست کردم وامیدوارم مشتریی پیدا کنم

قیمتاشم خیلی کم زدم تا بتونم مشتری گیر بیارم

خیلی قشنگه  امیدوارم فروش عالی داشته باشید

فعلا هیچ مشتریی نداشتم ولی امیدم ب خداست ک حداقل از این راه ی در امد جزئی داشته باشم

چون اوضاع پدرم خوب نیست و با زن بابا زندگی میکنمو نمیتونه برام وقت بزاره یا مالی بهم کمک کنه

فعلا هیچ مشتریی نداشتم ولی امیدم ب خداست ک حداقل از این راه ی در امد جزئی داشته باشم چون اوضاع پدرم ...

عززززززیزم 

🌸🌸موفق و سلامت باشید 

طعم خوشبختی رو هم بچشی ان شاءالله 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
قبول میکنن ب نظرت؟ توی خونه چند نمونه درست کردم وامیدوارم مشتریی پیدا کنم قیمتاشم خیلی کم زدم تا ب ...

مطمئن باش ک قبول میکنن چون هم عالین و هم میگی که قیمتاش ب نسبت جاهای دیگه کمتره 

ولی زیاد ارزونم نفروش 

موفق باشی👌🌹🌹🌹🌹

گل سرخم چرا افسرده♡حالی بیا قسمت کنیم دردی که داری♡بیا قسمت کنیم بیشش بده من♡که تو نازک دلی طاقت نداری