2777
2789
عنوان

بگم بیان یا نه

131 بازدید | 16 پست

هفت ساله ازدواج کردم 

شوهرم هم خوبه هم بده مثل اکثر آدما

برای خیلی ها دلسوزی میکنه،خسیس نیست،اهل تفریح هست اما ترجیحا با سمت خودش،تو کارش خدا شکر موفقه،با منو بچم تا جایی که سعی کنه خوبه.

اما بدی هاش

اگر چیزی بر وفق مرادش نباشه عصبی و بددهن میکنه،دوست نداره از خونه به تنهایی برم بیرون (تا قبل از اینکه بچه داشته باشم نگذاشت برم کلاس بهونه میآورد)الان هم که بچه دارم بهونه درست شده

نمیزاره با فامیلامون رفت و آمد کنم میگم خودم میرم تو نیا باز هم نمیزاره

خونه پدر و مادر حق ندارم بیشتر از اون چیزی که تعیین کرده برم اگر هم ببره میگه حتما با مامانت برنامه ریزی داری یا خونشون کسی اومده.

حق ندارم کسی بیاد خونم به جز خانوادهامون که الان اون هم با خانوادم قطع رابطه کرده.

الان هم چون با خانوادم به مشکل خورده منو نمیبره میگه باید اونا عذاب بکشن.

همش بهونه کرونا میاره(درسته کرونا هست اما خوب یعنی حق ندارم برم ازشون یک سر بزنم دلم لک زده که صورتشون ببینم)الان هم میگه یا من یا اونا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش من بخاطر این مشکلاتی که دارم به روانشناس ومراجعه کردم و به بهانه من روانشناسم با همسرم قرار ملاقات گذاشته و برای منم روز بعدش که نتیجه صحبتاشون به من بگن و قرار هم هست که خانوادم بیان با پدر و مادرش و خودش صحبت کنن بگم صبر کنن و با راه روانشناس پیش برم یا بگم بیان تا دیگه از طریق خانوادم پیگیری بشه که یکم خانوادش به خودشون بیان و بفهمند که صدای خانوادم در اومده 

ی نگاه منطقی  داشته باش ببین خونواده تو اشتباه کردن یا شوهرت. بعدش با شوهرت رفیق شو باهاش درد د ...

من همیشه با خودم میگم تو هر دعوایی همه چی ۱۰۰٪نیست که طرف مقابلش مقصر باشه اما من این نوع برخورد هیچ وقت باهاش نداشتم که داره الان منو آزار میده