2777
2789
یعنی خدایی که این دنیارو درست کرده و شما بهش اعتقاد شدیدم دارید(چون داخلش هستید دیگه) نمیتونه دنیای ...

ببخشید با تمام احترامم به اعتقادات شما من به وجود خدا اعتقاد دارم ولی نه اون خدایی که شما اعتقاد داری...

خدایی که من اعتقاد دارم مشخصاتی و خصوصیاتی شبیه به انسان... مثل مهربان بودن... عادل بودن... رحمان و رحیم را نداره....

دلیلی هم نمیبینم که بخواد داشته باشه... البته اگر میداشت بسیار هم خوب بود... ولی میبینم که نداره... اگرچه بعضی ها هستند که میگند خدایی وجود نداره... من کاری ندارم برای اونا وجود داره یا نه... برای من وجود داره... شاید به خاطر اینه که من بهش نیاز دارم... 

و اینکه میگید خدا گفته... خوب این جمله واقعا اشتباهه ... گفتن خدا برای انسان مسلتزم وجود صوت هست... و صوت مسلتزم وجود یک شیی هست... یعنی دارید عملا میگید همه وجود خدا یا حداقل بخشی از وجود خدا جسمانی هست... که البته اگر بخوایید به بقیه سوره های قران هم مراجعه کنید بهتون میگه من از رگ گردن به شما نزدیکترم... سوال اینجاست که کو؟؟؟؟اون قسمت از وجود خدا که جسمانی هست کجاست؟

اون خدایی که داره کهکشان رو طوری اداره میکنه که تو مدار هم در حرکتن بدون این که به هم بخورن وفاجعه ر ...

چنین چیزی که شما دارید میگید صحت نداره... در جهان هستی همیشه کرات در حال خوردن به هم و به قول شما انفجار و فاجعه هستند... پس اگر استنادتون به این دلایل هست بقیه حرفتون درست نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید با تمام احترامم به اعتقادات شما من به وجود خدا اعتقاد دارم ولی نه اون خدایی که شما اعتقاد دار ...

متاسفانه از بدیهیات و ابتدایی ترین اعتقادات شیعه بی اطلاع هستید..و اینجا هم بستر مناسبی برای باز کردن چنین بحثی نیست...اگر جویای حقیقتی جستجوگر باش..یاعلی🌷

انسانهایی که قبل از ما زندگی میکردند... از ابتدا تا برسه به ما

نگاه نکنید یک عده انسان به ظاهر روشن فک در واقع تاریک اندیش با مغالطه وفلسفه تاریکشون کفر رو ترویج میدن فطرت انسان خداجو هست رجعت کن به قلبت ببین چی میگه... وبعد تفکر عمیق وتحقیق دو حالت داره.یا کار طبیعت هس که باز به خدا برمیگردیم و اسمش رو میزاریم طبیعت چون اگه طبیعت عقل وشعور داشته باشه که شما میگید وبه این دقیقی باعث خلقت شده خوب عقلن باید شعور داشته باشه وشعور زاییده خداس واتوماتیک وار شعور خلق نمیشه همون رابطه علت ومعلول یعنی باز به خدا میرسیم.حالت دوم اگه طبیعت بی شعور باشه که خوب پس باز به خدا برمیگردیم که داره ادارش میکنه خدا.حالا این طبیعت اگر دست خودش باشه خیلی تا الان کار کرده خسته شده شاید بخواد بره یک روز مرخصی .به نظرت میتونه!!!!!میدونی چه فاجعه ای میشه که نظم طبیعت کلا به هم بخوره نه عزیز من مجبوره که منظم باشه ومسخر منو تو باشه تا سرامد معین.واسه من تو خدا خیلی چیزا رو افریده که نعمتاش رو بخوریم وکفران کنیم ومنکرش بشیم ونمک بخوریم ونمکدون رو بشکنیم.خدا من یه نفر به شدت رو سیاهم فقط ببخش

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
متاسفانه از بدیهیات و ابتدایی ترین اعتقادات شیعه بی اطلاع هستید..و اینجا هم بستر مناسبی برای باز کرد ...

خوب شما هم از بدیهیات علمی بیخبری... توصیه منم به شما اینه که چشماتو باز کن تا وقت داری...

من از حق الناس میترسم،مخصوصا دل شکستن ولی این بلا سر خودم اومد

تا جایی که واست راه داره حلالیت بگیر تلاشتو بکن بقیه ش رو واگذار کن به الله

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
تا جایی که واست راه داره حلالیت بگیر تلاشتو بکن بقیه ش رو واگذار کن به الله

عزیزم من دل نشکستم

دلم شکستن که هیچ وقت حلالشون نمیکنم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
چنین چیزی که شما دارید میگید صحت نداره... در جهان هستی همیشه کرات در حال خوردن به هم و به قول شما ان ...

ایا زمین مهد وگهوار شما نیس ایا اون انفجار ها تا حالا دامن شما رو که روی زمین هستید گرفته اگر گرفته پس شما الان اینجا چیکا میکنید

نگاه نکنید یک عده انسان به ظاهر روشن فک در واقع تاریک اندیش با مغالطه وفلسفه تاریکشون کفر رو ترویج م ...

من با وجود خدا مشکلی ندارم... حتی اگر وجود نداشته باشه‌... 

فکر کنم شما هم خسته شدین از این بحثها... 

من فکر میکنم ادم تا خودش نخواد کسی نمیتونه چیزی را براش روشن یا تاریک کنه... 

و بیشترش هم برمیگرده به اینکه ما از خدا میترسیم...

چرا باید خدا از اینکه ما به طریقه های مختلف بشناسیمش از دستمون ناراحت بشه؟ چرا تا یه سوال از ذهنمون میگذره خودمونو منصرف میکنیم که نکنه کفر باشه؟؟؟  

من ترجیح میدم با خدای خودم دوستانه برخورد کنم و ازش بخوام که به من فرصت بده که بتونم برای هر سوالی توی ذهنم جواب منطقی در حدی که بهم منطق داده پیدا کنم... و منو به خاطر کنجکاوی و حتی بد فهمیم مجازات نکنه

ایا زمین مهد وگهوار شما نیس ایا اون انفجار ها تا حالا دامن شما رو که روی زمین هستید گرفته اگر گرفته ...

شما چطور از زمین به عنوان یک جای امن برای زندگی کردن صحبت میکنی وقتی جلوی چشمت این همه بی عدالتی هست... و مگه فقط زمین را خدا ساخته؟ همین زمین تا حالا چند تا شهاب سنگ بهش برخورد کرده و نسل های زیادی را منقرض کرده؟؟؟ اینا را بهش اعتقاد نداری؟ یا نمیخوای بپذیری؟ یا اینکه میگی من زندم پس همه چیز آرومه؟ ببخشید عزیزم موقع تایپ اصلا دلم نمیخواد فکر کنی دارم میگم تو اشتباه میکنی و من درست میگما... 

یعنی بی عدالتی که محصول رفتار بشره وجهان رو نا امن کرده به قول قران به ما کسبت ایدی ناس وخدا واسه مبارزه با اون از قدیم الایام فرستادگانی اورده که پیام صلح وپرستش به هم راه داشتن وتا الان زمین رو از حجت وبلده راه خالی نگذاشته باعث شده عده ای کم ایمان بشن!!!!خوب این که کرده ی زشت بشر هست وکسی منکرش نیس.شما فرض کن در یک بیابان سردرگم هستی فقطی که کسی رو پیدا میکنی مث خودت هس خوشحال میشی اما بازم هردو بد بختید چون بلده راه نیستید حالا اگه کسی پیدا شه مقصد امن رو نشون بده چقد حالتون خوب میشه خوب خدا واسه ما همین کار رو کرده.وتا الان هم نخواسته گم بشیم.

یعنی بی عدالتی که محصول رفتار بشره وجهان رو نا امن کرده به قول قران به ما کسبت ایدی ناس وخدا واسه مب ...

حالا اگه عده ای معمولی بخوان بلده راه شن خطا میکنن پس باید خودمون رو بدست کسی بسپاریم که فاقد عیب وخطاست که همان اهل بیت پیامبر امت ماست.که ایه پاکی از خطا واسشون نازل شده.ایه تطهیر عرض کردم خدمتتون.

من با وجود خدا مشکلی ندارم... حتی اگر وجود نداشته باشه‌...  فکر کنم شما هم خسته شدین از این بح ...

احسنت به شما.حضرت ابراهیم به خدا فرمود اگه زنده کردن مردها حقه که میدونم حقه واسه اطمینان قلبم بم ثابت کن خدا بش ثابت کرد فک کنم جریانش رو بدونید.سوال اتفاقا عین تعقل هست که خدا مدام در قران میفرماید ایا تعقل نمیکنند وانهایی که تعقل نمیکنن اولئک کالانعام بلکه اضل هستند .یعنی ببخشید از چارپایان به فرموده خدا بلکه از چارپا کمترند.پس باید تعقل کرد واندیشید وتعقل بدون تحقیق وسوال غیر ممکن هست.خواهرم.خدا رو شک اهل تعقل هستید.کتاب اصول عقاید مطهری برای شروع خوب هس.سوال خوبه لجاجت وبه قول این ایه که میفرماید:103سوره یوسف .که خداوند میفرماید به حضرت محمد:که اکثرن ایمان نمی اورند هرچند که تو اصرار ورزی.خدا مارو مصداق این ایه نکنه که دنیا کوتاهه وزود گذر مهم اونجاس..

برو خداروشک کن قلبت رو هنوز خدا زنده نگه داشته وسالمی میبینی تو این دور زمونه با این همه تکنولوژی پی ...

وایی اصن آدم یچیزایی میبینه وحشتتناااک😐وقتیم نظرتو محترمانه میگی میگن تو ت ۱۰۰سال پیش موندی😐آخرشم ی عده کمی پای اعتقادشون میمونن

شما چطور از زمین به عنوان یک جای امن برای زندگی کردن صحبت میکنی وقتی جلوی چشمت این همه بی عدالتی هست ...

عجیبه!!یعنی این بی عدالتی که نوآوری ومحصول خود بشره وجهان رو نا امن کرده وبه قول خداوند به ما کسبت ایدی الناس یعنی خودتون کسب کردید وخدا واسه مبارزه با اون از قدیم الایام فرستادگانی داشته وتا الان زمین رو از حجت خالی نگذاشته فرستادگانی که پیامشان صلح وپرستش بوده این باعث شده که عده ای کم ایمان شن !!!!خوب خدا که چیزی کم نزاشته واسه ما.خوب برعکس ما باید تو این شرایط از دست بشر و نو اوری هاش وستم هایی که در حق هم میکنن به خدا پناه بیاریم.