2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی میخای خود کشی کنی

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
کدوم داستان

همین اتفاقات روزمره و کشت و کشتار و بی عدالتی های اطراف و ویروس و قتل عام و قحطی تو کشورای آفریقایی

کلی داستانای دیگه که بوووووووووووق معذورم بگم وگرنه نابود میشه کاربریم

مثلا دیروز خاکسپاری یکی از دخترای جوون فامیلمون بود ...

یه بچه کوچیک هم داره ، داستم فکر میکردم هفته پیش خودش به بچه اش میرسیده و زندگی عادی خودشو تو یه شهر شلوغ پلوغ داشته ولی از دیشب تا حالا زیر یک متر خاک خوابیده ......

مطمئنم زندگی ما بعدا از مرگ هنوز به اوج میرسه ....

من یکبار چند وقت پیش تو خواب دیدم مردم یعنی یه حسی تو وجودم بود تا حالا حسش نکرده بودم پر از ارامش بودم اصلا دوس نداشتم برگردم این دنیا خییییلی حس خوبی بود

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
مثلا دیروز خاکسپاری یکی از دخترای جوون فامیلمون بود ... یه بچه کوچیک هم داره ، داستم فکر میکردم هفت ...

چرا فوت کرد ؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
حالا یا همون آخرت یا همون دنیای پس از مرگ کلن نابوودم ناااااابود

این طوری تگین حالا این دنیا هرجور شده میگذره ولی شک به آخرت نداشته باشین.

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
این طوری تگین حالا این دنیا هرجور شده میگذره ولی شک به آخرت نداشته باشین.

میشه بگی چطور شک نداشته باشیم به دنیای بعدی

به نظرم اون دنیا رو برای من و امثال من درست کردن که ما رو سرگرم کنن و خودشون این دنیا زندگی کنن و حالش و ببرن

ببخشید نمی تونم قانع بشم 

خیلی سبک و سنگین کردم خیلی بهش فکر کردم ولی ته همه افکارم همین جمله بالاییم نتیجه شه

همین اتفاقات روزمره و کشت و کشتار و بی عدالتی های اطراف و ویروس و قتل عام و قحطی تو کشورای آفریقایی ...

اتفاقا همینا دلیلیه برای اینکه این دنیا همه ماجرا نیست

کسی که انقد کشت و کشتار کرده و زندگی این همه کشورهارو با تصمیماتش فنا داده با کسی که همیشه کار خیر کرده نباید فرقی داشته باشه؟؟ اون فرد کجا باید تاوان بده؟؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓