2777
2789
عنوان

هرکی پیاز درمانی کرده بیاد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 34 پست
چاق بودم  موهای زائد داشتم  پریودهام نامنظم  و از همه بدتر نازایی

منم نامنظممممم😭

عزیزم بارداری؟

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نتیجه گرفتم

عزیزم چند دوره مصرف کردی

مشکل اصلیت چی بود؟

من پریودم نامنظمه

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
آره من به نظرم لاغر کردنم باعث شد باردار بشم 

مبارکه عزیزم

یعنی داروی خاصی مصرف نکردی

ببخشید انقدر سوال میپرسم

عزیزم چند دوره مصرف کردی مشکل اصلیت چی بود؟ من پریودم نامنظمه

من تنبلی تخمدان شدید داشتم عزیزم دودوره طبق دستوری که تو نت هست پیاز درمانی کردم  دودوره قرص ویتاگنوس صبح ناشتا و شب موقه خواب خوردم و سه دوره هم جوشونده گیاه فراسیون و مصرف کردم پشت سرهم بود دوره هام و خوب شدم بعدا که به متخصص زنان مراجعه کردم دکتر گف تنبلیت تقریبا برطرف شده یذره مونده که اونم اگ خودتو لاغر کنی از بین میره

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
مبارکه عزیزم یعنی داروی خاصی مصرف نکردی ببخشید انقدر سوال میپرسم

آخرین سونو گرافی که رفتم برای فولیکول 

دکتر گفت وضعت خیلی خوبه ولی عالی نیست 

سه تا آمپول نوشت دور ناف تا فولیکولم بزرگ‌تر بشه 

با اونم باردار شدم

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

من لاغرم ئلی تنبلی تخمدان دارم. فکر کردم گفتید پیاز درمانی کردید

نه ولی اگه پرولاکتنت بالا نیست سیاهدانه با عسل بخور

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

من تنبلی تخمدان شدید داشتم عزیزم دودوره طبق دستوری که تو نت هست پیاز درمانی کردم دوره قرص ویتاگنوس ص ...

ضمنا من در طول دوره هایی ک این سه تارو مصرف کردم دیگه قرص نمیخوردم و داروهامو قطع کردم چون میگن داروی شیمیایی با داروی گیاهیی تداخل داره و باعث میشه هیچ کدوم اونجور که باید تاثیر بذاره نمیذاره.....

و فراسیون وپیاز درمانی و ویتاگنوس و هم باهم تو یه دوره مصرف نکردم ترسیدم رو همدیگه تاثیر بذارن نتیجه ندن براهمین هرکدومشون و تو دوره های جدا گانه مصرف کردم

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
آخرین سونو گرافی که رفتم برای فولیکول  دکتر گفت وضعت خیلی خوبه ولی عالی نیست  ...

عزیزم انشالله ب سلامتی💞💞😘😘😘