2777
2789
عنوان

میشه برای مادربزرگم دعا کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 33 پست
ای وای 😢 خدا رحمتشون کنه، بردنش یه بیمارستانی که مخصوص بیمارای کرونایی نیست، ولی خب ممکنه اونجا کسی ...

خیلی حواست رو جمع کن. بیمارستان برا سن بالاها جای خوبی نیس. معمولا رسیدگی نمیکنن. نمیخام اون افسوسی که توی دلم موند توی دل تو هم بود. 

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای من چه بد پی چرا مادرشوهر من چیزیش نمیشه؟ بی شوخی ها ازش بدم نمیاد اصلا اما برام سواله چطور ...

مادربزرگ من مادرم بود بزرگم کرد. الان دارم چادر جانمازشو بر میکشم از حسرت. ولی مادرشوهرم فقط فوش بلده بهم بده

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز
وای 😢 به داییم زنگ میزنم میگم

منم همینجور داییم بردش بیمارستان. خودم نبودم. بعد ولش کردن به امون خدا و امدن. اونا نزاشتن برن ملاقات به بهونه کرونا. یهو زنگ زدن بردنش ای سی یو😞ینی سالم سالم بود بدون هیچ مریضی. نزاشتن برن ملاقات گفتن مواضبیم. بعد زنگ زدن که فوت کرده و خودمون خاکش میکنیم چون جای کرونایی بردع بودنش😑به چه التماسی جنازشو گرفتیم بخدا

.دلم  خونه

فقط زنگ میزدیم ای سی یو. زنه برمیداشت که حالش خوبه مراقبشن. اینا ولش کردن اصلا نفهمیدم چی شد بخدا

خیلی حواست رو جمع کن. بیمارستان برا سن بالاها جای خوبی نیس. معمولا رسیدگی نمیکنن. نمیخام اون افسوسی ...

زنگ زدم گفت خداروشکر آزمایشش منفی بوده، داروی سرماخوردگی دادن، داشت میبردش خونه، مادربزرگم خودش خیلی رعایت میکنه، پدربزرگمم هست کمکش میکنه، فقط این استرس بیچارش کرده

مال من ریلکس فقط بشینه خونه و دستور بده و درخت توت تشو نگاه کنه بچه هاس لای منگنه انگار نه انگار خ ...

هرکسی که بیخیال و‌ریلکسه هیچوقت هیچیش نمیشه، دور و برمون داریم ماشالا سن بالا سالم و سرحال

منم همینجور داییم بردش بیمارستان. خودم نبودم. بعد ولش کردن به امون خدا و امدن. اونا نزاشتن برن ملاقا ...

الهی 😢 از ته دل دعا میکنم خدا بهتون صبر بده عزیزم برای مادربزرگتم فاتحه میخونم، میدونم سخته امیدوارم این روزای سخت بگذره زود

حالا که دعا میکنین واسه خاله منم دعا کنید بچه ها کرونا گرفته...خودش کلیه درد داره😢

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
زنگ زدم گفت خداروشکر آزمایشش منفی بوده، داروی سرماخوردگی دادن، داشت میبردش خونه، مادربزرگم خودش خیلی ...

خدا روشکر. عزیزم. ایشالا همیشه سلامت باشن. توی این اوضاع خیلی مواظبش باش اونا زود تر از ماها میگیرن

حالا که دعا میکنین واسه خاله منم دعا کنید بچه ها کرونا گرفته...خودش کلیه درد داره😢

ایشالا خوب میشه غصه نخور عزیزم

ممنون اگر دعا کردید یا صلوات فرستادید، هرکی میخواد دعاش کنم لایک کنه تا براش حمد بخونم و صلوات بفرستم، امیدوارم خدا همه بیمارارو شفا بده به حق حضرت فاطمه 

ایشالا خوب میشه غصه نخور عزیزم

ممنونم💖

انشالله

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽