2777
2789
عنوان

مادر شوهرم جلویم خوبه ولی پشت سرم

192 بازدید | 11 پست

سلام دوستان مادر شوهر من نمیدونم از من میترسه آخه هیچ وقت گله هاشو به خودم نمیگه جلو من خیلی خوبه دوبار به مامانم زنگ زده چند بارم به شوهرم گفته اون دوباری که به مامانم زنگ زده منم رفتم خونشون خیلی رک گفتم کارتون اشتباه بوده و خلاصه ناراحتیم رو کامل نشون دادم و بهشم گفتم به خودم بگه گله هاشو اونجا گفت باشه ولی باز میره به شوهرم میگه مثلا به شوهرم گفته چرا زنت اینقدر میره خونه مامانش آخه شما بگین به اون مربوطه شوهر منم هرشب قبل مغازه میره خونه مامانش و هفته ای یه بار میاد خونه مامان من آخه اگه گله هاشو به خودم بگه جوابش رو میدم ولی چون میدونه جوابش رو میدم پیش من یک کلمه نمیگه جلوم خوبه ولی پشت سرم شما میگید چیکار کنم با شوهرمم دعوا کردم حرف های مامانش رو نیاد بهم بگه ولی باز گاهی میاد میگه 

عدم اعتماد بنفس و ضعف در مهارت های کلامی داره... ولی دونستنش برا ما فایده ای نداره چون عوض نمیشن.

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو باهاش حرفاتو بزن

مادر شوهر منم از بس به شوهرم گفت چرا اینقدر میرید خونه پدر زنت که کلا پامونو از خونه بابام برید  هر موقع میخوام برم خونه بابام یا اونا بیان بعدش کلی شوهرم دعوا درست میکنه

الهی به حق 5 تن این روزا به سر دختراش بیاد که بفهمه نباید یه دخترو از خونه پدر و مادرش دور کرد

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

اوه 😐 حق داری آخه به اون چه که تو خونه مامانت میری  تو شروع کن جلو خودش از خودش حرف زدن حالا چه خوبشو چه بدشو پیش رو خودش بگو تا اونم بفهمه که اولا گلایه کردنو و غرزدن چه قدر بده بعدم اگه چیزی هس دیگه جلو رو خودت بگه ولی بازم به شوهرت بگو باهاش حرف بزنه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
برو باهاش حرفاتو بزن مادر شوهر منم از بس به شوهرم گفت چرا اینقدر میرید خونه پدر زنت که کلا پامونو ا ...

شوهرم چون مغازه داره خیلی خونه نیست منم خونمون نزدیک خونه مامانم میرم اونجا تنهام ولی شوهرم هفته ای یه بار میاد خونه مامانش هرشب میره سر میزنه منم هفته ای یه بار میرم با شوهرم خونه مادر شوهرم یه بارم با مادر شوهرم سر همین مساله دعوا کردم ولی فایده نداره باز گله میکنه پشت سرم اگه به خودم بگه اینقدر ناراحت نمیشم ولی دلم میسوزه که جلو روم خوبه هیچی نمیگه پشت سرم گله میکنه

شوهرم چون مغازه داره خیلی خونه نیست منم خونمون نزدیک خونه مامانم میرم اونجا تنهام ولی شوهرم هفته ای ...

بنظرم خیلی محترمانه بهش بگو لطفا کاری به رفت و امد من نداشته باش 

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اوه 😐 حق داری آخه به اون چه که تو خونه مامانت میری  تو شروع کن جلو خودش از خودش حرف زدن حالا چ ...

شوهرم کلا نمیتونه به مامانش چیزی بگه فقط بعضی حرف های مادرش رو به من نمیگه مثلا یه بار خونشون بودیم ماه رمضان من باردارم تو اتاق خواب دراز کشیده بودم فکر کرده بود من خوابم جلو جاریم به شوهرم گفت گفت زنت که روزه نمیگیره بذارش تو خونه سحری خودت پاشو از ساعت ۲ بیا خونه ما دیگه صبحم ساعت ۷ از اینجا برو سرکارت دیگه نمیخواد بعد سحری هم بری خونه خودت شوهرم چیزی نگفت اصلا نه گفت باشه نه گفت نه  جاریم گفت زنش حامله است مگه میشه نصف شب تنهاش بذاره میترسه شوهرم بعدش حرف مامانش رو بهم نگفت البته هیچ وقت تنهام نذاشت و نرفت خیلی از حرف ها رو که مامانش میگه  نمیگه ولی بعصی ها رو هم میگه اعصابم میریزه بهم

شوهرم کلا نمیتونه به مامانش چیزی بگه فقط بعضی حرف های مادرش رو به من نمیگه مثلا یه بار خونشون بودیم ...

حسوده عزیزم امیدوارم هر چه زودتر مادر شوهرت سر عقل بیاد 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
بنظرم خیلی محترمانه بهش بگو لطفا کاری به رفت و امد من نداشته باش 

باور میکنین محترمانه گفتم فایده نداشت دیدم به مامانم زنگ زده باز گله و گلایه اعصابم داغون شد رفتم دیگه رک حرف هامو گفتم و حتی یکم دعوا بینمون افتاد ولی بازم فایده نداشت حتی الان باردارم ببخشید ها انتظار داره هر موقع ترشح داری زنگ بزنی بهش بگی من ترشحات دارم و نمیدونم چجوریه باور میکنین به مامانم زنگ زده بود سری دوم گله کرده بود که دخترت به ما نمیگه کی ترشح داره آخه تو رو خدا من مقصرم الان چه ربطی به اون داره تنها کاری که ازم بر میاد اینه رفت و آمدم رو در حد امکان کم کنم همین 

باور میکنین محترمانه گفتم فایده نداشت دیدم به مامانم زنگ زده باز گله و گلایه اعصابم داغون شد رفتم دی ...

ببخشید اگه حرف بدی زده شد ولی دلم خیلی پر بود تو گلوم مونده بود حرفام

باور میکنین محترمانه گفتم فایده نداشت دیدم به مامانم زنگ زده باز گله و گلایه اعصابم داغون شد رفتم دی ...

خیلی بی فرهنگ

اصلا نذار بفهمه چیکار میکنی و کجا میری