2777
2789
عنوان

خانومایی که عمل لیزیک کردین مخصوصا اصفهانیهای عزیزی میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست
داماد ما عمل لیزینگ کرده به تازگی و هر دقیقه میگه عجب کاری کردم و کلی پشیمونه و چشماش هم خیلی میسوزه ...

چند روزه مگه؟ آخه تا چندوقت طبیعیه بالاخره عمل کرده منم همینجوری بودم تا یک هفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نزدیک سه تومن که خیلی خوبه من فکر کردم خیلی گرونه اما من شماره چشمم شیشه 

اره عزیزم همین قیمته...خواهر من 7بود الان هشت ساله عمل کرده خداروشکر خیلی راضیه

[QUOTE=144241429]عزیزم منم میخام برم عمل میشه یکم توضیح بدی برام شماره چشمت چنده قیمتش چنده؟  ...

دوست عزیز حتما از دکترت مطمئن شو 

ببین یه سری میومدن پیش دکتر من ، تا آسیب های عمل رو براشون برطرف کنه 

دوست عزیز حتما از دکترت مطمئن شو  ببین یه سری میومدن پیش دکتر من ، تا آسیب های عمل رو براشون ب ...

اها باشه حتما مرسی مهربون برام دعا کن منم برم عمل واسه منم مثل شما تولد دوباره اس ❤️

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
اصفهانه؟عزیزیم به خاطر اینه که اولشه به مرور عالی میشه من خواهرم و زندایی هام و عمه هام عمل کردن و خ ...

نه تهران و حتی خود دکتر هم ترسیده و میگه باید تا الان خوب میشد ولی تار می بینه و سوزش شدید طوری که هر لحظه میگه عجب غلطی کردم الان حدود یک ماه از عملش میگذره

انشاله میری و خوب هم میشی...  منم با عینک خیلی سختی کشیدم ...  لنز و ... هم خریدم که همش ...

اره  واقعا منم لنز خریدم خیلی اذیت شدم انداختم دور،،،، عینک هم که فقط سن تو میبره بالا

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰