2777
2789

سلام بچه ها من واسه پس فردا بیمارستان فیض پیش دکتر علیرضا پیمان نوبت عمل لیزیک دارم فقط خیلی مردد شدم که همینجا عمل کنمن یا برم کلینیک خصوصیشون ب نظر شما دستکاهها متفاوته؟کیفیت عمل توی بیمارستان یا کلینیک فرقی داره؟اخه نزدیک یک میلیون تفاوته هزینشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=144241429]عزیزم منم میخام برم عمل میشه یکم توضیح بدی برام شماره چشمت چنده قیمتش چنده؟ 

سلام عزیزم من شماره چشمام 3/5 و 3/75 هستش حدودا دو و هشتصد هزینم میشه عملشم چند دقیقه بیشتر زمان نمیبره

من 12 سال پیش انجام داد  پیش دکتر سید مهدی مدرس زاده  هنوز صفره نمره چشمم  برای من ...

ججااااان منم دلم میخاد شماره چشمت چند بود گلم

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
داماد ما عمل لیزینگ کرده به تازگی و هر دقیقه میگه عجب کاری کردم و کلی پشیمونه و چشماش هم خیلی میسوزه ...

یه کم خشکی چم بعدش عادیه که قطره اشک مصنوعی میدن برای چند ماه 

من خیلی راضیم برام مثل تولد دوباره بود 

[QUOTE=144241429]عزیزم منم میخام برم عمل میشه یکم توضیح بدی برام شماره چشمت چنده قیمتش چنده؟  ...

واقعا نزدیک سه تومن که خیلی خوبه من فکر کردم خیلی گرونه اما من شماره چشمم شیشه 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
داماد ما عمل لیزینگ کرده به تازگی و هر دقیقه میگه عجب کاری کردم و کلی پشیمونه و چشماش هم خیلی میسوزه ...

اصفهانه؟عزیزیم به خاطر اینه که اولشه به مرور عالی میشه من خواهرم و زندایی هام و عمه هام عمل کردن و خیلی خیلی راضی هستن