hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 122 عنوان ختنه به روش حلقه 75 بازدید | 5 پست سلام..پسرم هشت ماهشه به روش حلقه ختنش کردیم،الان نه روز شده هنو حلقه نیفتاده..😟دکتر گف بیارش خودم جدا کنم،الان میترسم ببرمش دوباره بچه اذیت بشهمیشه بازم صبرکنم؟کسی تجربه داشته میشه راهنماییم کنین به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰 1399/04/14 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 122 پسر داشتن همینش خیلی بده الان موندم باید چیکار کنم به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 122 8 ماه؟ چقد دیر بردی قبل عید میخواستم ببرمش، کرونا اومددکتر ختنه انجام نمیداد به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰