2777
2789
بچه ها به نظرتون رنگاش خوبه اگه خوب نیست عوض کنم

میدونی هر کدوم از رنگها قشنگی خاص خودش رو دارن ولی کنار هم ممکنه تو ذوق بخورن و خیلی بهم نیان دومی رو رنگی رو انتخاب کن که با اولی متناسب باشه یا اولی رو رو رنگی رو انتخاب کن تا با دومی متناسب باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من سه ماه گشتم مبلا خیلی در به داغون شده تو بازار فک کنم چون قدرت خرید مردم اومد پایین وگرنه ...

جدی میگه اره احتمالا بخاطر قدرت خریده مردمه .اره عزیزم راست میگی اما وقتی کسی نظر میخواد حتما ظرفیتش رو هم داره حالا این وسط یکی مثل من ادم رو راستی یا رکی درمیاد یه چیز میگه 😂

مهم اینه که هر دوتاش زشت نیست و خود استاتر دوستشون داشته باشه

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
والا سه سال پیش یکی از دوستام برای جهازش گرفته بود شاید الان هم باشه 

وای من ک ذله شده بودم یعنی مبلای اتیغه ده سال پیشم بود چبرسه به سه سال پیش.اتفاقا خواهرشوهر منم 4 سالی هست ازین مدل کلاسیک دار

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
جدی میگه اره احتمالا بخاطر قدرت خریده مردمه .اره عزیزم راست میگی اما وقتی کسی نظر میخواد حتما ظرفیتش ...

چه ربطی به قدرت خرید داره اتفاقا تو بازار مبلای ۲۰ ۳۰ میلیونی خیلی بیشتر بود تا این کارا... باید ببینی چه سبک کاری میخوای و چی به خونت میاد... 

چه ربطی به قدرت خرید داره اتفاقا تو بازار مبلای ۲۰ ۳۰ میلیونی خیلی بیشتر بود تا این کارا... باید ببی ...

سوتفاهم شده من نگفتم ربطی قدرت خرید شما یا بقیه داره اون خانم بالاتر منو ریپ کردن و گفتن من فقط نظرمو گفتم 

مبارکتون باشه و به دل خوش استفاده کنید استاتر 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
وای من ک ذله شده بودم یعنی مبلای اتیغه ده سال پیشم بود چبرسه به سه سال پیش.اتفاقا خواهرشوهر منم 4 سا ...

عزیزم نمیدونم شما کدوم بازار و رفتی گشتی که مبلای عتیقه ۱۰ سال پیش و پیدا کردی من که چند وقته دارم میگردم حتی از مبل خودم که ۵ سال پیش گرفته بودم و دیگه ندیدم اصلا جایی داشته باشه... شاید جاهایی که رفتی گشتی خیلی درب و داغون بوده که مبلاشم انقد قدیمی بودن....