2777
2789
عنوان

بچه ها امروز رفتم دسشویی ببینید چی دیدم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 50 پست
چرا فکر میکنی اونا به کار زشتشون فک میکنند اونا ۱۰۰ در ۱۰۰ کار زشتشون ادامه میدن اما این بار چراغ خا ...

👏👏👏😂😂😂😂 راس میگی

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

منم یبار با دختر دایی و دختر خالن تنها بودیم دیدیم رو لباسشویی دارن پشه ها اینجوری میکنن😂😂😂😂

وقتی کسی ناراحتت میکنه 42 ماهیچه لازمه تا اخم کنی  ولی فقط 4 تا ماهیچه لازمه که دستتو دراز کنی بزنی تو دهنش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی تربیت حریم شخصی براتو معنی نداره😐😑🤦‍♀️رفتی از ناموسش عکس گرفتی😑

😂😂 اونا منو دید زدن من حریم شخصی ندارم

شما نباید میرفتین تو خونشون۰🤣

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
😂😂 اونا منو دید زدن من حریم شخصی ندارم

او راس میگی 😐

توهم کشیده بودی پایین🤦‍♀️😑

چه مگسای هیزی

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
😂😂بی ادبن

به شدت🤦‍♀️😂

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
با گوشی میرید سرویس بهداشتی 😲

نهههه بعد نیم ساعت اینا داشتم از جلو دسشویی میگذشتم گفتم درو باز کنم بیان برن بیرون دیدم نه کارشون تموم نشده عکس انداختم😂😂😂😂👏

نهههه بعد نیم ساعت اینا داشتم از جلو دسشویی میگذشتم گفتم درو باز کنم بیان برن بیرون دیدم نه کارشون ت ...

نی نی اشون را میدی به من؟فکر کن محل تولد دستشویی🤣🤣🤣🤣

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

نی نی سایت همینو کم داشت دیگه تکمیل شد از فردا توی آلبوم وقیح، اسم پوشه عکس دوتا پشه عاشق🤣🤣

چرا من باید همه کارارو تکمیل کنم واقعااا چرااااااااااا

خب مگس مگه باردار نمیشه اینجا هم سایت بارداریه دیه ب قول بعضیا😂😂

کاش وقیح برداره اصلا ب عشق خودش گذاشتم عکسشونو

منم ی بار رفتم طبیعت دوتا کفش دوزک دیدم ازین کارا میکنن😏بی حیاها😂

وای از کفشدوزک انتظار نداشتم😂😂😂😂