2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجوریه؟؟؟

1013 بازدید | 98 پست

دیشب حموم بودم خونه هم تنها بودم ترسید صداهای عجیب وغریب میشنیدم صدای گریه نوزاد واینا خیلی ترسیده بودم زنگ زدم نامزدم میگم دیگه شبا حموم نمیرم صدا های عجیب میشنوم میترسم برگشته میگه صدای مرد نمیشنوی؟؟؟ اخه من سرمو کجا بکوبم تو این موقعیت هم غیرتی شده میگه یه وقت جنه مرد نباشه نگات کنه🤣😂😂😂😂

😐😐😐😑😑😑😑

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگفتم یه نوری افتاد سقف اتاقم 

اقا یادش میوفتاد داستان ترسناک تعریف کنه

تا طلوع افتاب لامپو خاموش نکردم اون روز😒😂

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

شوهر من  غیرتیه ولی خداراشکر فکرش به جن مرد نخورده تاحالا وگرنه فک کنم میگفت😂

سرهنگم من همیشه سربازتم   آقایون با احترام بهتون میگم درخواست دوستی ندین،با خانم یه آقاسرهنگ طرفین🚓👮🔫