2777
2789

چن روزه پسر هشت ماهم تب و استفراغ و اسهاله..الان یکم بالا آورد متوجه شدم سردی کرده..گفتم نبات و عرق نعنا بدم ولی نگرانم تبش تو خواب بره بالا؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راس میگی..حواسم نبود؟؟راستی اسهال واس تبش خوبه؟تلشو پایین میاره؟

اسهال ربطی ب تب نداره اما گاها تب باعث استفراغ میشه

توصبه من اینکه در دفعات بالا و حجم کم بهش غذا بده ک معدش اذیت نشه و کمتر استفراغ کنه

دوم پود ORSو کیدی لاکت

سوم هم واسه تب پاشویه اش کن

اگر میخوای معدش سبک بشه حجم غذا رو کم کن وبی دفعات ببشتر بهش بده

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
اسهال ربطی ب تب نداره اما گاها تب باعث استفراغ میشه توصبه من اینکه در دفعات بالا و حجم کم بهش غذا ب ...

خوب توضیح دادی ممنون..آخه میگن اسهال بشه تبش میاد پایین.پس اشتباهه..بهش موز میدم و..تا ایهالش خوب شه..د

خوب توضیح دادی ممنون..آخه میگن اسهال بشه تبش میاد پایین.پس اشتباهه..بهش موز میدم و..تا ایهالش خوب شه ...

موز خوبه لعاب برنج با ی کوچولو نمک خوبه پودر ors اب جوشیده سرد شده کته ماست اینا همه خوبه

اما خیلی دقت کن ک اب بدنش کم نشه 

حتما بهش ors بده چون اسهال و استفراغ باعث میشه پتاسیم زیادی از دست بده موز منبع خوبی واسه پتاسیمه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌