2777
2789
عنوان

بچه هاتوروخدایه لحظه میاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؛شمامگه چه بیزینیسی میکنین میشه به منم یادبدید😂

برو بورس حتی سرمایه کم داری برو بیت کوین هرز دیجیتال بخر اول یاد بگیر بعد بخر .عمرت رو تلف نکن تو دانشگاه

به هرچی ک علاقه داری 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
نمیدونم فکر میکنم از پیام نور بهتر باشن چه غیر انتفاعی چه آزاد

من غیرانتفاعی بودم تحت پوشش دولتی هم بود واقعا عالی بود چون هم دانشجو کم بود هم استادا میرسیدن به تدریس

🏹🤍
اهاولی بعیدمیدونم بتونم قبول شم 😔😔

عزیزم اینقدناامیدنباش من کسایی رودیدم ومیشناسم ک تنبل کلاس بودن و..ولی حداقل دولتی مجازب انتخاب شدن شمام یکم تلاش کن حتماموفق میشی خدام کمکت میکنه

مامایی خونده ۵ سال کار کردم الان حسابداری کار میکنم حقوقم خیلی کمه

منم مامایی دولتی اوردم رفتم فرهنگیان اولاش که دوستام قبول شده بودن مامایی و اینا خیلی بمن زخم زبون میزدن که تو معلم شدی و فلان