2777
2789
اتفاقات خوبی در انتظارتون هست که ممکنه به دوستان قدیمی ات هم مربوط باشه

سلام من خواب دیدم توی خواب نون میخورم و از دست کسی چمد تا نون برمیدارم میزارم تو پلاستیک دوباره رفتم یه جای خیلی بزرگ مثل مدرسه یا مسجد بود باز اونجا یکی از این نون های گرد محلی که گوشتی طورع و تازه گذاشته تو یه سینی ولی سینیش مثل زمانای قدیم حصیری بود دست زدم به نونا داغ داغ بود انقدر خوابم واقعی به نظر میرسید هم ازشون خوردم و هم بردم تعبیرش چی بود؟

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

سلام من خواب دیدم توی خواب نون میخورم و از دست کسی چمد تا نون برمیدارم میزارم تو پلاستیک دوباره رفتم ...

کلا اگه نون سالم بوده و لذت بردی از خوردن اتفاق خوب رزق و روزی در انتظارته

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اگه نون سالم بوده و لذت بردی از خوردن اتفاق خوب رزق و روزی در انتظارته

سلام سارا جان وقت بخیر مزاحم شدم

دیدم اینجا نان رو تعبیر کردید. من دیشب خواب دیدم با دوستم سفر هستیم تو جاده. با برادرش رفتیم نونوایی و یه نون خیلییییی بزرگ و دراز(طوری که برای خودمم عجیب بود) خریدیم. برادرش میگفت برای تو سفر لازممون میشه و منم یکم خوردم.نون تازه خوشمزه ای بود

سلام سارا جان وقت بخیر مزاحم شدم دیدم اینجا نان رو تعبیر کردید. من دیشب خواب دیدم با دوستم سفر هستی ...

سلام عزیزم کلا خوراکی ها نوشیدنی ها در خواب اگر سالم باشند و فاسد نباشن و از خوردن شون لذت ببری به اتفاق خوب اشاره میکنه در هر بخشی از زندگی که فکرت مشغول کرده اینکه برادر اون شخص نان خریده شایر اشاره به یک حامی از جنس مخالف داره که حواسش به شما هست و اینگونه در مسیر زندگی قرار گرفته این حامی میتونه برادرت همسرت پدرت و کلا شخصی از جنس مخالف باشه اون سفر هم مسیر زندگی تون است و نان هم رزق و روزی و چیزی که باید همراه تون باشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ممنونم از تعبیر دقیقتون همش درست بود🙏🏻

سلام ساراجان ببخشید باز مزاحم شدم

میخواستم ببینم ایا این خواب تعبیرش بده؟ یه از خدا بیخیری تو دلمو خالی کرد

خواهرم خواب دیده با مامانم رفتن یه جا کیف زنونه بخرن‌ و دو تا میخرن بعد صاحب مغازه یهویی از خواهرم خواستگاری میکنه.حتی میبینه مجلس خواستگاری برگزار میشه و اون آقا براش دو‌ تا جعبه طلا کادو میاره (میگه توش انگشتر بوده) ولی درشو باز نمیکنن. بعد خواهرم میبینه یه جا وایساده ۱۰ تا انگشتر طلا دستش کرده میخواسته انتخاب کنه.مامانم بهش میگه صبر کن تا ببینیم کدوم انگشتر انتخاب میشه.

سلام ساراجان ببخشید باز مزاحم شدم میخواستم ببینم ایا این خواب تعبیرش بده؟ یه از خدا بیخیری تو دلمو ...

سلام نه خواب بدی نیست طلا و خریدنش 

سلام نه خواب بدی نیست طلا و خریدنش 

سلام سارا جون ببخشید من مزاحم همیشگی

اگه سختتون هست جواب نمیخواد بدین من ناراحت نمیشم میدونم همه درگیری و مشکلات خودشون دارند

سارا جون دو تا خواب میخواستم زحمت تعبیرشو بهتون بدم.

خواب اول دیدم رفتم خونه یکی از اقوام که فوت شده و البته اون خونه رو خراب کردن الان. دیدم رفتم داخل حس میکردم میخواد دزدی متجاوزی چیزی بیاد.همش استرس داشتم یهو بهم یه دسته کلید دادن.تو کلیدا دنبال کلید اصلی میگشتم که درو قفل کنم باهاش ولی کلید رو‌ پیدا نکردم.مادرم یهو اومد داخل گفت چرا میترسی و دقیقا همون لحظه کلید پیدا شد و در رو قفل کردم.

خواب دوم هم دیدم خونمون یه استخر کوچیک داره و من داشتم داخلش شنا میکردم. استخره خیلی کم عمق بود و من حتی شناور میخوابیدم و انگار مثل وان حمام بود عمقش.من به خاطر بیماری ریه اصلا نمیتونم استخر برم و شاید ۱۵ سالی هست نرفتم.

سلام سارا جون ببخشید من مزاحم همیشگی اگه سختتون هست جواب نمیخواد بدین من ناراحت نمیشم میدونم همه در ...

خوتب اول حمایت مادرتون تو شرایط سخت از شما نشون میده

سلام سارا جون ببخشید من مزاحم همیشگی اگه سختتون هست جواب نمیخواد بدین من ناراحت نمیشم میدونم همه در ...

خواب دوم اشاره به احساساتی بودن شماست گویا شما در زندگی احساسات تون اغلب بهتون غلبه میکنه 

خیلی خوبه نون برکته اگر اون شخصه میشناسی در واقعیت از طرف اون شخص خبر های خوبی میشنوی یا اون شخص برا ...

سلام سارا جون

مزاحم همیشگی هستم🙏🏻

سارا جان ما یه ماشین لباسشویی دوقلو داریم که لوله آبش جدا باید دستی بزاریم تو چاه برای تخلیه. دیشب دیدم جای ماشین عوض شده سرخود و یهو از لوله اش یه عالمه آب زلال جاری شد وسط اشپزخونه روی سرامیکا.من با چند تا تشت سریع آبارو جمع میکردم ولی حجم اب زیادی بود.بعدش دیدم روی سینی فر خمیر اماده کردم و فرم دادم و گفتم دارم نون میپزم.مدلای مختلف روی سینی چیدم و نشون مادرم دادم و گذاشتم بپزه.

سلام سارا جون مزاحم همیشگی هستم🙏🏻 سارا جان ما یه ماشین لباسشویی دوقلو داریم که لوله آبش جدا باید ...

یک موضوع به شدت شما را احساساتی کرده ولی خیره در اخر