2777
2789
خب پس خیلی خوبه حتما اون حضرت کمکتون میکنه در یک موردی که الان درگیر هستی حالا هر چی که هست

عزیزم میش بگی تعبیر این خواب چیه ؟

دوتا انگشتر دادم ب مادرشوهرم گفتم برام نگهشون دار 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
عزیزم میش بگی تعبیر این خواب چیه ؟ دوتا انگشتر دادم ب مادرشوهرم گفتم برام نگهشون دار 

گلم تعبیر خواب همینجوری نمیشه حس شما تو خواب اینکه انگشترها مال خودت بوده یا خریده بودی و یخلی چیزای دیگه  و خیلی چیزا مهمه 

در کل میشه گفت شما دو چیز مهم داری در زندگیت که اینقدر به مادر همسرتون اعتماد دارید و دوسشون دارید به ایشون میسپارید این دو چیز میتونه بچه یا هر چیزی باشه یا حتی راز بستگی داره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم تعبیر خواب همینجوری نمیشه حس شما تو خواب اینکه انگشترها مال خودت بوده یا خریده بودی و یخلی چیزای ...

اها ن گلم انگشترا مال خودم بود گفتم برام نگهشون دار توی پلاستیک کردم دادم بهش و گفتم اینارو بهت پسرت ینی(همسرم) نداده من دادم مواظبشون باش 

خیلیا میگن تعبیر خواب طلا ب بچه میگه حالا خداکنه همینجوری باشه

بازم ممنونم عزیزم 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
اها ن گلم انگشترا مال خودم بود گفتم برام نگهشون دار توی پلاستیک کردم دادم بهش و گفتم اینارو بهت پسرت ...

بله منم عرض کردم ممکنه بچه باشه تعبیرش در هر صورت خواب خوبیه عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بله منم عرض کردم ممکنه بچه باشه تعبیرش در هر صورت خواب خوبیه عزیزم 

من خواب دیدم مادربزرگ مرحومم نون محلی پخته و گذاشته تو جانونی و خودش تو رختخواب خوابیده 

قیافه نون ساده یا فطیر بود ولی وقتی با خواهرم نصفش گردیم که بخوریم دیدیم حلوایی هستش 

تعبیرش چیه 

من خواب دیدم مادربزرگ مرحومم نون محلی پخته و گذاشته تو جانونی و خودش تو رختخواب خوابیده  قیافه ...

حلوا حزو شیرینی جات به حساب میاد اگر مادربزرگت تو خواب شاد بوده تعبیر خوبی داره اتفاقات شاد

میتونه به جنسیت نی نی ربطی داشته باشه؟

فکر نمیکنم در این مورد واقعا نظری ندارم فقط  معمولا گوشواره و اینا را در خواب  میگن دختر 

گلم تعبیر خواب همینجوری نمیشه حس شما تو خواب اینکه انگشترها مال خودت بوده یا خریده بودی و یخلی چیزای ...

سلام عزیزم میشه تعبیر خاب منم بگی ؟؟ 

خاب دیدم که دارم نون تا میکنم عین مربع اینا ، درستش میکردم ولی گفتم بعدا مامانم دعوا میکنه چرا اینطوری کردیش بعد   عصرم خاب دیدم بربری میخورم بعد میبینم سری خوردمش بعد دوباره میرم قسمت بعدیش ، اندازه کف دست بربری داشتم    ممنون میشم بگید ❤❤❤ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام عزیزم میشه تعبیر خاب منم بگی ؟؟  خاب دیدم که دارم نون تا میکنم عین مربع اینا ، درستش میکر ...

نان خوه تو خواب رزق و روزیه اگه فاسد نباشه یا مزه یا شکل بد تو خواب نداشته باشه اینکه شکل مربع بوده شما فرد منطقی هستی بیشتر فکر و تصمیمت با منطق میگیری

نان خوه تو خواب رزق و روزیه اگه فاسد نباشه یا مزه یا شکل بد تو خواب نداشته باشه اینکه شکل مربع بوده ...

مرسی ❤

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
حلوا حزو شیرینی جات به حساب میاد اگر مادربزرگت تو خواب شاد بوده تعبیر خوبی داره اتفاقات شاد

سلام ببخشید میشه خواب منم تعبیر کنید ممنون میشم عزیزم.خواب دیدم که توی خواب یکی بهم دو تا نون شیرین داده بعد بردم دادم به دو تا از دوستای دوره ابتداییم گفتم اینا رو بخوریم معلمی قبول میشیم خودمم خوردم خیلی شیرین بودن نونا.

سلام ببخشید میشه خواب منم تعبیر کنید ممنون میشم عزیزم.خواب دیدم که توی خواب یکی بهم دو تا نون شیرین ...

اتفاقات خوبی در انتظارتون هست که ممکنه به دوستان قدیمی ات هم مربوط باشه