2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نرفتم فقط رفتم پشت بام سلام دادم بیشتر دلم گرفت

اماباماشین تامیدان شهدا بردهمسرم منو اونم ساعت 1شب ازتوماشین سلام دادیم وبرگشتیم خونه حرم نرفتیم

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

منم پارسال رفته بودم نیت کردم یه لباس نی نی خریدم برا خودم تا اومدم یه ماه بعدش باردار شدم😍 لباس ساده اس ها از اون لباس نوزادیا که تو سبد می ریزن ارزون میدن ولی دیدنی کلی ذوق می کنم

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
عه خدارو شکر جنسیت نی نی چیه؟ انششا.. 7دا حفظش کنه براتو زایمانت اسون باشه

مرسی گلم ان تی که گفت پسره حالامنتظرم برم آنومالی ببینم چی میگه

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
اماباماشین تامیدان شهدا بردهمسرم منو اونم ساعت 1شب ازتوماشین سلام دادیم وبرگشتیم خونه حرم نرفتیم

بس چرا رفتی مشهد؟

بیاین پایین عشقا یه چیز جذاب دارم👇👇👇👇داستان امیر و پریناز بزنید رو لینک و بخونید مرسی از توجهتون