الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حاضرم 40 متر باشه اما محله خوب و با همسایه های بافرهنگ باشه. می ترسم نتونم شهرهای دیگه زندگی کنم ...
اره من خودم مامانم تهرانیه بابام شهرستان مامانم رفته شهر بابام منم تهران بدنیا اومدم یادمه هر وقت که از خونه مامان بزرگم برمیگشتیم کلی گریه میکردم نه به خاطر مامان بزرگم اینا به خاطر اینکه از تهران میرفتیم😂
بازمخداروشکر به همین راضی باش انشالله خونه مستقل هم میخرین خداکریمه
فدات عزیزم
ان شا الله
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
اینجوری که خیلی سخته خواهرمم شرایط شما رو داره راضیه بره اجاره بشینه
مادرشوهرم زن خیلی خوبیه مشکلی نداریم شکر خدا ولی بازم زندگی تو یه ساختمون مشکلات خودشو داره.
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...