2777
2789
عنوان

میترسم از زنایی که به مردا.........

966 بازدید | 64 پست

پیله میکنن...دوستان شوهرم اصن اهل دوستی و اینا نیس مغرورم هس..جدی و یکمی هم نسبت به زنا بداخلاقه...دایرکتشو دیدم یه دختر بهش گفته بود همکارات قصد ازدواج ندارن شوهرم گفته بود منحرف نشو.....بعد یه پست گذاشته یود کلی دختر امدن کامنت گذاشتن و از شوهرم تعریف کردن یکیشون بود زیر پستش ده تا کامنت گذاشته بعد همه رو هم از شوهرم تعریف کرده من که فکرم بد نمیرفت دارم از حسودی میترکم ...میدونن شوهرم متاهله ولی بهش پیله میکنن....همیشه بهم میگه بعضی زنا خیلی بدجنسن در روز کلی دختر دایرکت میان و به بهونه سوال میپرسن......😭😭

دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابن به فرهنگه تو اینستا

میاد کامت میزاره ک شوهرت بره زیر پست اون کامنت بده..

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم

متاسفانه همه جور آدمی پیدا میشه 

ولی مهم رفتار و برخورد همسر شماست 

میتونن بلاک کنن 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
ابن به فرهنگه تو اینستا میاد کامت میزاره ک شوهرت بره زیر پست اون کامنت بده..

فکر نکنم با قصد خاصی دختره این مار رو بکنه....

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم

مرد متاهل هم باید حد خودشو بدونه اگه خودش اجازه نده کامنت هم نمیزارن 

اگه دنیات اندازه یه نفر کوچیک بشه                            یا اون یه نفر اندازه خدا واست بزرگ بشه                      و اگه یه روزی تنهات بزاره و بره اونوقت                        دین و دنیاتو باهم میبازی ...